Prototyp statku kosmicznego SpaceX został zniszczony zaledwie kilka minut po wystrzeleniu z Boca Chica w południowym Teksasie podczas pierwszego suborbitalnego lotu testowego
Prototyp statku kosmicznego SpaceX został zniszczony zaledwie kilka minut po wystrzeleniu z Boca Chica w południowym Teksasie podczas pierwszego suborbitalnego lotu testowego
Skrzydła nawaliły? ile oni będą jeszcze oszukiwać ludzkość, od dawna wiemy czym jest żyroskop lub bąk i że kierunki siły można zamienić, siłę działającą w dół zmieniamy na silę działającą po okręgu na zewnątrz, oszczędzając na energii i mamy lepszy ciąg.
Elon Musk zaczyna być dla mnie jednym wielkim oszustem jak Albert Einstein.
Manipulują i ukrywają wynalazki Tesli dla wzbogacenia NASA.
Kurwa debil
Skrzydła nawaliły? ile oni będą jeszcze oszukiwać ludzkość, od dawna wiemy czym jest żyroskop lub bąk i że kierunki siły można zamienić, siłę działającą w dół zmieniamy na silę działającą po okręgu na zewnątrz, oszczędzając na energii i mamy lepszy ciąg.
sadistic.pl/pics/cb208c33911c.jpg
"A tu mamy kolejny przykład kłamstw płaskoziemców:
tak, tak, powklejali do zdjęcia załogi promu zdjęcia żyjącego rodzeństwa astronautów i opluwają ich pamięć..."
2) to zadanie jest praktycznie niewykonalne. Sam fakt ze próbują już jest niesamowitym osiągnięciem. Do tego masz silnik, którego nikt nigdy wcześniej nie zbudował (całkowicie zamknięty cykl) i nowe techniki budowy rakiety. To jest poziom trudności taki, jak miał Werner von Braun gdy właściwie wynajdywał rakietę.
3) ciesz się póki możesz. SpaceX już zrobiło kilka niemożliwych rzeczy. Zrobi i to.
Musk nie ma pieniędzy , rozdmuchali tego jego firmę produkujaca samochodziki elektryczne do absurdalnej ceny, a zywej gotowki mało ma
Bo gotówka o czymś świadczy? Jeśli elon powie dziś ze potrzebuje kolejne 10 miliardów, kolejka chętnych będzie od Boca Chica do Nowego Yorku.
Ty wiesz jaką wielkość i masę musiałby mieć rotor żyroskopu by utrzymać stabilność rakiety na którą działają dwie olbrzymie siły (grawitacja w dół i silnik rakietowy w górę) by wektory tych sił nie fiknęły w bok. Teorie spiskowe pewnie widzisz nawet w działaniu kuchennego miksera. Tam są żyroskopy ale pełnią funkcję czujników dla systemu stabilizacji.
Uwaga mamy eksperą
Gdybym chciał popełnić samobójstwo wdrapałbym się na szczyt twojego ego i skoczył w przepaść na poziom twojego IQ
Ciekawi mnie że Ziemia się niby kreci wokół własnej osi, to dlaczego rakieta spadła w tym samym miejscu, co wystartowała
Przyjrzyj się dobrze, że w trakcie opadania były używane stery i silniki manewrowe. Prawdopodobnie rakieta miała zaimplementowany system, który miał sprowadzić ją w razie niepowodzenia z powrotem na platformę, z której startowała i dlatego spadła tak blisko.
Żebym nie zapomniał nauczyciel fizyki miał inżyniera.
W technikum na Technologii Budownictwa w 2007 roku jak powiedziałem, że 2 wieże na Manhattanie zostały zburzone to nauczycielka się śmiała patrząc mi w oczy i to że oficjalna wersja jest inna już nic na to nie poradzę. Każdy widział to co widział
Ciekawi mnie czy słyszał ktoś o takim jednym patencie co działa na zasadzie pola magnetycznego bieguna północnego, mam na myśli to że mamy kompas który nie jest niczym zasilany, ale mimo wszystko rusza się i wskazuje północ, widziałem w internecie stary materiał z archiwum jak cewki w tym że urządzeniu po uruchomieniu zaczęły się topić. Działało jak wskazówki zegara-kompas tyle że obracało się o 180 stopni.
mencjusz_, Upośledzony powiedział Twój Stary do Babci kiedy zapomnieli Cię zniszczyć jak zostałeś zrobiony na próbę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów