Prototyp statku kosmicznego SpaceX został zniszczony zaledwie kilka minut po wystrzeleniu z Boca Chica w południowym Teksasie podczas pierwszego suborbitalnego lotu testowego
Prototyp statku kosmicznego SpaceX został zniszczony zaledwie kilka minut po wystrzeleniu z Boca Chica w południowym Teksasie podczas pierwszego suborbitalnego lotu testowego
Myślę nawet, że jeszcze z przynajmniej jedną/dwie rakiety rozbiją...
A jeśli, ktoś sugeruje nieudolność konstruktorów na podstawie "nieudanych" testów, to pragnę uświadomić, że kilkudziesięciokrotnie więcej rakiet wszelkiego rodzaju rozjebano w całej historii, niż pomyślnie wysłano w powietrze...
Elon Musk zaczyna być dla mnie jednym wielkim oszustem jak Albert Einstein.
Manipulują i ukrywają wynalazki Tesli dla wzbogacenia NASA.
Skrzydła nawaliły? ile oni będą jeszcze oszukiwać ludzkość, od dawna wiemy czym jest żyroskop lub bąk i że kierunki siły można zamienić, siłę działającą w dół zmieniamy na silę działającą po okręgu na zewnątrz, oszczędzając na energii i mamy lepszy ciąg.
Ty tak serio czy po prostu jesteś upośledzony?
Skrzydła nawaliły? ile oni będą jeszcze oszukiwać ludzkość, od dawna wiemy czym jest żyroskop lub bąk i że kierunki siły można zamienić, siłę działającą w dół zmieniamy na silę działającą po okręgu na zewnątrz, oszczędzając na energii i mamy lepszy ciąg.
Każdy inżynier wie że nie da się w 100% wyeliminować błędów (szczególnie w fazie testów), a ty jako znawca/naukowiec/samouk doszukujesz się spisku tutaj?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów