Kathoey - to jednostka, która przyswoiła sobie zachowania przypisane płci przeciwnej występująca w Tajlandii. Wyróżnia się męskie kathoey (K/M) i kobiece kathoey (M/K). Kathoey są często uznawane za trzecią płeć.
Kobiece kathoey proces zmiany płci zaczynają w bardzo młodym wieku, jako kilkuletnie dzieci zaczynają brać leki hormonalne (dostępne w Tajlandii bez recepty), a operację zmiany płci przechodzą będąc nastolatkami, dlatego osiągając wiek dorosły pod względem fizycznym nie przejawiają prawie żadnych cech męskich. Prawo tajskie nie zezwala na zmianę statusu płci w dokumentach tożsamości, co sprawia, że nie są traktowani jako pełnoprawni obywatele.
Przyznać trzeba, że wyglądają lepiej, niż co poniektóre panienki...
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Strach pomyśleć, ale 4 z nich są w moim typie
s................s
2012-08-06, 18:04
@up.
Sie k🤬a smiej, ja musze powaznie z dziewczyna pogadac.
Więcej fotek dla sadolowych fapowiczów.
F................l
2012-08-06, 18:09
salmonellas napisał/a:
@up.
A co twoja dziewczyna jest z Tajlandii?
salmonellas napisał/a:
@up.
UUU, jaki szpan, uważaj, bo ktoś uwierzy, że masz dziewczynę
Tak rozmowa dwóch kumpli:
- Mam nową dziewczynę.
- Super stary.
- Jest z Tajlandii i jest piękna.
- No to ci się egzotyczna trafiła, ale coś tak posmutniał.
- No wiesz ma k🤬sa.
- Uuuu stary.
- Ale nie to najgorsze.
- A co?
- Ma większego niż ja.
S................l
2012-08-06, 18:35
Widać mentalność przynosi wiatr z Japonii...
u................t
2012-08-06, 18:34
Byłem w Tajlandii i mogę z całą stanowczością stwierdzić,że te laski z k🤬sami wyglądają lepiej niż te prawdziwe.
Hehehe, jednemu sutek widać na trzecim zdjęciu.
Jak prawdziwy.
_................_
2012-08-06, 19:23
Dla kobiet z k🤬sami zawsze znajdzie się piwo. W końcu obok martwych płodów jest to najważniejsza rzecz na sadolu.
w sumie gałe dałbym sobie opitolić

a tak swoją droga masakra niektórerzy są prześliczne :/ Szkoda w sumie że mają siusiaki
Abstrah🤬jąc, zawsze się zastanawiałem, czy shemale wali sobie konia na widok swoich cycków ...
h................e
2012-08-06, 20:05
@up
"opitolić" , "siusiaki" - ja p🤬leńkam kupke robiłeś?tacie gale opioliłęś? to myju myju i sp🤬alaj lulu
r................o
2012-08-06, 20:06
Chciałem napisać, że prawdziwe kobiety sadistica. Ale jak przeczytałem, że bez k🤬sów to nie napisze.
A szkoda bo dobrze się zapowiadali/ły ;]