Matka Boska chodnikowa, to jeszcze jeden klon Marii, zrodzony w chorej ludzkiej wyobraźni.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piękny dowód na istnienie stwórcy i boga. Oczywiście stwórcą zawsze był, jest i będzie człowiek, a tworem bóg. Później go ludzie widzą w czym tylko chcą i często nawet nadają mu ludzkie cechy (np że jest zły na ludzi, bo grzeszą etc).
Jaka tępa konkluzja.
Już bo im by się objawiła tak jak jest namalowana na obrazie. Co ma jedno do drugiego??
Już bo im by się objawiła tak jak jest namalowana na obrazie. Co ma jedno do drugiego??
trane1,
Hitler był pierdolonym socjopatą i pisanie jakichś postów pochwalnych o gościu, który najechał nasz kraj i przez którego chorą wizję rzeczywistości zginęło wielu Polaków jest szczytem kretynizmu, ignorancji i przy tym taką tanią próbą wyciągnięcia za "sadyzm" kilku wirtualnych piw.
Podczas II Wojny Światowej śmierć poniosło prawie 6.000.000 naszych rodaków, a większość przez decyzje tego jebanego liliputa z pedalskim wąsikiem...
Hitler był pierdolonym socjopatą i pisanie jakichś postów pochwalnych o gościu, który najechał nasz kraj i przez którego chorą wizję rzeczywistości zginęło wielu Polaków jest szczytem kretynizmu, ignorancji i przy tym taką tanią próbą wyciągnięcia za "sadyzm" kilku wirtualnych piw.
Podczas II Wojny Światowej śmierć poniosło prawie 6.000.000 naszych rodaków, a większość przez decyzje tego jebanego liliputa z pedalskim wąsikiem...
dla mnie spoko! naród jest wyluzowany nie ma większych zmartwień bo rząd jakim jest skurwysynem to jest ale nie sra do własnego gniazda i zapewnia ludziom godne warunki!
czasami jak patrzę na ten cyrk ''polityków" w polsce to chciałbym żeby polska była 51 stanem usa!
czasami jak patrzę na ten cyrk ''polityków" w polsce to chciałbym żeby polska była 51 stanem usa!
George Orwell miał racje.
jeszcze muszę dopisać bo znalazłem kolejny ciekawy artykuł na onecie!
Wypasione bryki za małą kasę 3 tysiące złotych!!!
kurwa to jest skandal!
w naszym kraju oferuje się 17letnie auta dla obywateli!!!
w tym kraju czarny humor staje się rzeczywistością!
moto.onet.pl/326220,10652886,1,zdjecie.html?node=27
Wypasione bryki za małą kasę 3 tysiące złotych!!!
kurwa to jest skandal!
w naszym kraju oferuje się 17letnie auta dla obywateli!!!
w tym kraju czarny humor staje się rzeczywistością!
moto.onet.pl/326220,10652886,1,zdjecie.html?node=27
Najlepsza i tak była Matka Boska Kiepska z pękniętego balonu po winie
Głupie. Nie ma piwa.
ktoś zajebał jabolowego pawia po melanżu i matka boska, bo jebne
kurwa jak zobacza gówno w kształcie maryjki to też świętość od razu? -.-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów