Piękny pokaz umiejętności, raczej normalka o tej godzinie
Na całe szczęście babka z tyłu poinformowala, że nie wolno się bić
Tekst zwinięty, kliknij aby rozwinąć ▼
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla kobietki za trafną uwagę... 🍸
Hurra! Wreszcie trochę świeżości i ubogacenia kulturowego w tej obrzydliwie bladej etnicznie, zapyziałej Polsce.
To bambus, czy jakiś po szychcie sobie poszedł potańczyć, bo ciemno jak w dupie u murzyna.
Czy ja dobrze widze ze smoluchy w polsce rozp🤬olily wlasnie kwiat polskiego narodu ktory mial bronic granic przed naplywem uchodzcow? a nie sorry on sie sam wyj🤬 i dostal w cymbal
Pan sprężynka na pierwszym filmie, sam kaosa sobie zaj🤬 👏👏👏
P0lki zaniepokojone, że ktoś im ich r🤬anie chce popsuć.
Gdzie do c🤬ja są wojownicy Maryi kiedy ich potrzeba
p0lka jak zwykle w obronie bambo , HA TFU na k🤬e.
czarno to widzę wszystko.. obraz czasem jakiś takiś nie wyraźny, ciemny, wręcz czarny
Żadna babka tylko szonisko co przed momentem Murzynowi w kiblu obciągała a sebkowi miała i draka się wywiązała
Niech wiedza ze to nie Niemcy czy Francja.
Zacząć chodzić z nożami
Zacząć chodzić z nożami
Górnicy mają taki zap🤬l w kopalniach że nawet nie mają czasu się umyć tylko od razu po robocie idą na potańcówkę? Hanysy myjcie się bo czarno to widzę