"Gdyby wielkość genitaliów była zależna od rapu, to ja swojego kutasa woziłbym na paleciaku"a jeśli czarny mówi do czarnego nigga to znaczy człowieku lub czarnuchu ale w pozytywnym znaczeniu. Murzyni mogą się do siebie tak odzywać ale jeśli to padnie z ust białasa to już nie jest miło
@~DMN - w hameryce jeśli białas powie do czarnucha nigga to oznacza czarnuch (obraźliwie)
a jeśli czarny mówi do czarnego nigga to znaczy człowieku lub czarnuchu ale w pozytywnym znaczeniu. Murzyni mogą się do siebie tak odzywać ale jeśli to padnie z ust białasa to już nie jest miło
Jeżeli mówimy o gettach to tak, choć przeciętny wykształcony Afroamerykanin raczej się obruszy.
Zielsko jest dobre, ale bez przedawkowania. Ten kolo chyba za dużo pociągnął, ale twardy jest skoro jeszcze 12 blantów mu do nirwany brakuje
jak byś systematycznie palił przez dłuższy okres czasu ( rok, półtorej roku) to po takim czasie nawet 10 wiaderek pod rząd Cię nie upierdoli jak dla nie palącego jedno.
Przykład jeden kumpel co mało palił, dał się namówić na wiaderko po godzinie od konsumpcji porzygał się
Inny kumpel zjadł 10 wiader w 2 godziny i poszedł spać.
Tak że, staż pracy podnosi kwalifikacje
poza tym temat tematowi nie równy
Inny kumpel zjadł 10 wiader w 2 godziny i poszedł spać.
Tak że, staż pracy podnosi kwalifikacje
poza tym temat tematowi nie równy
Pierdolisz jak potłuczony, słyszałeś kiedyś o tolerancji odwrotnej?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów