📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja bym nie dał z 800zł za miejsce pod scena (jakies golden circle to pewnie jest, albo pink circle) żeby zobaczyć kawałek jej gaci. A jeżeli była nie łogolona? Imiała okres, i podpaske? zakrwawiona? Nadal tak chcesz tam iść?
przy kości? No raczej nie, wygląda jak zadbana ładna dziewczyna. Przy kości to się mówi jak laska ma sporą nadwagę, a jak jest gruba patologicznie i obrzydliwa używa się słowa puszysta
Są dwa rodzaje artystów: takich których się szanuje za to, że nie śpiewają nigdy z playbacku i takich których się nie szanuje bo zawsze "śpiewają" z playbacku. Słuchając tej pani doszedłem do wniosku że istnieje też trzeci typ "artystów" - takich których się nie szanuje bo katują nasze uszy "śpiewając" bez playbacku!!! Dziewczyna "śpiewa" jakby słoń nadepnął jej na ucho a tak powstały placek potraktowano dynamitem, napalmem i seriami z Kałasznikowa! Niech ktoś się zlituje i kupi jej autotune i dobry odtważacz CD i niech puszcza sobie playback!!! PS: A za to co zrobiła z "Don't stop me now" Queenu powinna się smażyć w piekle!!!
Było dobrze, ale jakiś idiota postanowił pokazać publiczność i nie było już na co patrzeć! Kurwa mać!
ale afera myślałem że jej kutas z majt wyjdzie a tu takie rozczarowanie...
@up jak by cokolwiek wyszło było by na hardzie debilu
Chcesz oglądać kutasy? proponuje geytube
Chcesz oglądać kutasy? proponuje geytube
widzę że geytube to twoja ulubiona strona bo ja oniej nie słyszałem..
Ale ta Katy Perry ma zajebistą kuchnię!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów