📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Jestem tego samego zdania, co Ci komentatorzy.!
1man1jar
@up manieczki już nie modne teraz QLIMAX czy jakiś inny huj umc umc umc
@up Spierdalaj od qlimaxa
Krab, gdy wpadnie w popłoch nie znajdzie kryjówki.
Za drift piwo. Tylko jakim cudem on kilka razy przejechał dokładnie tak samo?
@xavi: Robimy tak: my dajemy Ci spokój z telerankiem i domowym przedszkolem, a Ty zostawiasz w spokoju nasz Qlimax.
@xavi: Robimy tak: my dajemy Ci spokój z telerankiem i domowym przedszkolem, a Ty zostawiasz w spokoju nasz Qlimax.
Ciekawe, czy na seryjnym zawiasie i z normalnym skrętem by tak zrobił... (nie mówię, że nie dałoby się)
@bobasse
Chyba w Forzie Motorsport, czy Ridge Racerze...
To jest drift. A nie to co nasze polaczky odpierdalają na "mistrzostwach polski w drifcie" Polonezami...
Chyba w Forzie Motorsport, czy Ridge Racerze...
To jest drift. A nie to co nasze polaczky odpierdalają na "mistrzostwach polski w drifcie" Polonezami...
@_XaL_ za drugim razem zrobił to wolniej, jak to zwykle na replay'ach nie zauwazyłeś?
@MCL jeśli widziałeś na Mistrzostwach Polski jakiegoś poloneza, to zdecydowanie powinieneś na drugi raz zostać w domu przy NFS
@MCL jeśli widziałeś na Mistrzostwach Polski jakiegoś poloneza, to zdecydowanie powinieneś na drugi raz zostać w domu przy NFS
xavi85 napisał/a:
moją beeemka v10 na gazie tez tak robię zawsze w sobotę pod remiza, jak to dziochy widza to majtki przez głowę ściągają ino wstyd jest jak czasem z szczeli bo slaby gaz zatankuje...
To masz wysoki budzet, skoro posiadasz V10 produkcji BMW. Mysle, ze zagazowanie przy takim budzecie nie mialo wiekszego sensu, bo koszt paliwa to nic w porownaniu z reszta kosztow eksploatacji.
Piszac o dresach czy gangsterach w BMW kierujecie sie stereotypami z lat '90, ktorych i tak w calosci pewnie nawet nie pamietacie. Szkoda, ze nie wspomina sie o odsetkowo wiekszej ilosci "stuningowanych" Civic'ow czy Golf'ow ze spoilerami, magnetyzerami i innymi tego typu artefaktami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów