18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Oponka 2021-10-24, 22:03 4
poczekaj... poprawię:

- dlaczego nekrofile chcieliby pracować w cyrku?
- bo lubią ruchać trupy

badumm tsss

spierdalam
Zgłoś
phrontch 2021-10-24, 22:08 70
Zgłoś
Slawel 2021-10-24, 22:20 1
Boki zrywać
Zgłoś
Pralpunkt 2021-10-25, 0:17 15
Ić stont
Zgłoś
Urwał 2021-10-25, 0:17 5
Tak zabawny jak poniedzialekowy zapierodol na budowie
Zgłoś
Zasysacz 2021-10-25, 10:32 3
A ja mam jeszcze inny związany z nickiem wstawiającego skasujcie w jego nicku E i będzie wiadomo co ten "żarcik" tu robi
Zgłoś
Tobiahus96 2021-10-25, 12:09 1
Dlaczego pedofile nie mogą pracować w przedszkolu?

Bo lubią ruchac dzieci.

tak samo suche jak twoj kawał i stara.
Zgłoś
tycho 2021-10-25, 16:12 2
Jak widzę tu takie gówno, to nawet nie mam pretensji do autora takiego szamba, bo przecież po to jest poczekalnia, żeby odsiać takie gówna. Pretensje mam do 20 debili, którzy dali za to piwo.
Zgłoś
htp 2021-10-25, 16:23
tycho napisał/a:

Jak widzę tu takie gówno, to nawet nie mam pretensji do autora takiego szamba, bo przecież po to jest poczekalnia, żeby odsiać takie gówna. Pretensje mam do 20 debili, którzy dali za to piwo.

Już 37:
Doktor511, wSAD, mygyry, palililili, Watermelon, Touch_Of_Madness, kcm, Borys602, Pralpunkt, źgój, fenomenn, Manolito666, SocialMedia, Disi81, britishcomedy, cerber2306, Jurek1982, pazuzu, arteq88, emilb1986, Heret666, jarobtm, RayRobinson, b737, xionc e2rd, Uriael, haremario, GałGan, purunkpustunk, Tyskiii, BIDON, ASDYUI, Kicosławek, Kaziuta, Kukuszka, WASKIK, PytaJakArmata, pitteroo

P.S. Określenie kogoś jako „debil", to tylko wyrażenie opinii, a nie obraza.
Cytuję:
"Przepisy prawa polskiego i międzynarodowego zapewniają ochronę także wypowiedziom posługującym się pewną przesadą, prowokacją, a nawet inwektywą, zwłaszcza, gdy ich przedmiotem są kwestie budzące silne kontrowersje, a wypowiedź ma charakter polemiczny."
W 1997 roku Europejski Trybunał Praw Człowieka uznał, że polityka można nazwać „idiotą”, nawet jeśli określenie to ma charakter obraźliwy.
Zgłoś
korowiow777 2021-10-25, 16:30
To jakaś gra słów? Jesli tak to na tyle zjebana że nie jest śmieszna.

zmarnowałem 22 znaki
Zgłoś
bodylee 2021-10-26, 16:12
Ja pierdole, w 2012 roku takie żarty na sadolu miały po 1000 piw. Nowe pokolenie wychowane na babach z kutasami
Zgłoś
Phyromantic 2021-11-15, 18:20 1
Boze po kilku latach wracam na sadola, kawal jak na poziomie bongmana - piwko. A wy smieciuchy utkac ryje bo nie rozumiecie nawet drugiego znaczenia puenty kawalu
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów