📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Diresta jest jebanym wirtuozem, obróbki rzeczy wszelakich...
Myślę, że powinien jakąś rękojeść jeszcze zrobić.
#up Zrozumiesz, kiedy zaczniesz mieć inne pasje, niż walenie konia i podglądanie koleżanek w szkolnych ubikacjach.
HalfGod napisał/a:
Co za debil. Komu potrzebna siekiera z metalowym trzonkiem? Cięższa, mniej amortyzująca uderzenie i w huj nie dochodowy interes z produkcji.
Ciężka... Metalowy trzonek... mniej amortyzuje...
Jo Cie prosza.
Metal jest złym materiałem na rękojeść, przenosi drgania na ręce przez co praca szybciej męczy. Najlepsze jest drewno (np. Osika), lepsze nawet od kompozytowych rękojeści jakie stosuje Fiskars. Diresta zajebisty fach w ręku, zrobił z aluminium tylko dlatego żeby pokazać że umie.
Czy istnieje cokolwiek w jego otoczeniu, na co nie naniósł swojego loga?
@rocky ja mam fiskarsa od 8 lat i nigdy nawet nie mam zamiaru wracać do siekiery z drewnianym trzonkiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów