Efekty GMO
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nie ma skali porównawczej (może te kurniki mają 10 cm wysokości?) nie ma piwa...
żartuję, widać że coś jest nie tak z tym kogutem - sterydy?
żartuję, widać że coś jest nie tak z tym kogutem - sterydy?
Myślę raczej, że to efekt wieloletniej selekcji i kojarzenia różnych ras kur, a skali porównawczej faktycznie nie ma
Dwie tabletki metki dla lepszej sylwetki.
To nowa rasa Chernobyllus Roostermutantae
na Polsat film leci kapitan phillips film opowiada o pracowniku dhl co miał katastrofe samolotu i sie rozbili a on sam przeżył i doplyna na wyspe gdzie spędził z piłką co jej narysował oczy i buzię to był jego przyjaciel na tej wyspie i tam żył
To taki mały skrut milego oglądania
Takim kogucikiem spokojnie dałoby się wykarmić pół Afryki. Ciekawe czym go faszerowali? Sterydy?
Zmieniajmy świat póki czas, potem może być za późno....
okoń321 napisał/a:
na Polsat film leci kapitan phillips film opowiada o pracowniku dhl co miał katastrofe samolotu i sie rozbili a on sam przeżył i doplyna na wyspe gdzie spędził z piłką co jej narysował oczy i buzię to był jego przyjaciel na tej wyspie i tam żył
Co ty pierdolisz?!?!?!!? Ahahahaha pojebałeś dwa filmy! Kaitan Phillips, był kapitanem kontenerowca został porwany przez somalijskich piratów, A ten film co był szefem działu DHL i rozbił się samolot to "Cast Away"
W obu grał Tom Hanks
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów