Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wiecie jakie jest przeciążenie przy upadku 1 kg cegły z wysokości 1m? ok 100G. teraz policzcie sobie dla kogoś kto waży 60 kg. przy takim upadku można złamać nos, szczękę, połamać ręce, żebra, wybić zęby. gdyby na ziemi leżał kamień i walnęłaby w niego głową, już by się nie podniosła. zaraz jakiś debil z hamakiem przed domem spróbuje wkręcić tak siostrę i może doprowadzić nawet do zgonu. to nie jest spoko dowcip. jak ktoś mi nie wierzy to niech spróbuje całą powierzchnią ciała spierdolić się z łóżka.
ale ty tak na serio bo nie wiem czy mam sie smiac czy plakac?
wiecie jakie jest przeciążenie przy upadku 1 kg cegły z wysokości 1m? ok 100G. teraz policzcie sobie dla kogoś kto waży 60 kg. przy takim upadku można złamać nos, szczękę, połamać ręce, żebra, wybić zęby. gdyby na ziemi leżał kamień i walnęłaby w niego głową, już by się nie podniosła. zaraz jakiś debil z hamakiem przed domem spróbuje wkręcić tak siostrę i może doprowadzić nawet do zgonu. to nie jest spoko dowcip. jak ktoś mi nie wierzy to niech spróbuje całą powierzchnią ciała spierdolić się z łóżka.
Widzę, że kolega w kasku na plac zabaw chodził.
Albo z pokolenia co nie chodziło wcale.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów