Może walczyc nie potafi, ale poczucie humoru to ma
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie znałem go z tej strony faktycznie ma dobry smak co do dowcipów
jak na niego teraz patrze to od razu mi się ta przeróbka przypomina
zobaczymy co z Robertem pokaże
zobaczymy co z Robertem pokaże
Jesli Najman jest w czymś dobry to chyba w sraniu na stojąco ^^.
żal mi ludzi co się z niego śmieją a sami nie mają techniki i walą wiatrkami . Najman ćwiczy już kilka lat i każdy w tym czasie przyswoi sobie jakąś wiedze . Trzeba sobie szczerze powiedzieć że Najman nie jest zawodnikiem z najwyższej klasy i pewnie nie będzie , ale to nie jest powód żeby robić po nim pojazd i to jeszcze na necie .
Boki zrywać...
@"Obrońcy Najmana"
Chcecie powiedzieć, że aby śmiać się z kogoś muszę najpierw stanąć z nim w szranki i wygrać? Proszę was...
Co do samego filmu: O ile nie lubię pana Marcina za robienie z siebie show-biznesowej prostytutki i ofiary w jednym ("(...)zostałem zmuszony do tej walki(...)" czy też inne tego typu kwiatki), to w tym co tutaj powiedział ma poniekąd rację. To od jego walki z Pudzianem zaczęła się moda na MMA w Polsce (głównie u gimbusów, ale cóż...).
Chcecie powiedzieć, że aby śmiać się z kogoś muszę najpierw stanąć z nim w szranki i wygrać? Proszę was...
Co do samego filmu: O ile nie lubię pana Marcina za robienie z siebie show-biznesowej prostytutki i ofiary w jednym ("(...)zostałem zmuszony do tej walki(...)" czy też inne tego typu kwiatki), to w tym co tutaj powiedział ma poniekąd rację. To od jego walki z Pudzianem zaczęła się moda na MMA w Polsce (głównie u gimbusów, ale cóż...).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów