Może walczyc nie potafi, ale poczucie humoru to ma
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nooo pokazałeś jak można samemu się znokautować
@up
Ciebie i większość komentujących i wyśmiewających go, zdmuchnąłby jednym strzałem. Jebane internetowe kozaki.
Ciebie i większość komentujących i wyśmiewających go, zdmuchnąłby jednym strzałem. Jebane internetowe kozaki.
@up
no masz racje, Najman to prawdziwy zawodowiec i bokser, strach się bać. Idź przepisz jakieś kawały z gazety bo coś ostatnio cienko dodajesz czy nie było jeszcze nowego wydania?
no masz racje, Najman to prawdziwy zawodowiec i bokser, strach się bać. Idź przepisz jakieś kawały z gazety bo coś ostatnio cienko dodajesz czy nie było jeszcze nowego wydania?
Burneika czekamy na Ciebie musisz pokazać kto tu rządzi. Najman szykuj się na śmierć hehe.
no to zapierdolil....w siedem sekund mi dzien spierdolil ;/
No i udało mu się wkonczu kogoś znokautować. Padłem i klepie w w ring.
Kto jest nie do zdarcia? Marcin Najman!!!
W sumie to ma racje. Bo razem z Pudzianem 'otworzyli' MMA dla szerszej publicznosci.
BongMan kurwa jasna mać ale on jest jednak jakimś tam zawodowym pięściarzem także nie dziwne że zmiecie przeciętniaków którzy nie ćwiczą siłowo czy nie trenują jakiegoś rodzaju walki. Chodzi o to że jego właśnie każdy tak zmiata a on dalej utrzymuje że to zbieg okoliczności i prędzej czy później najebie każdemu. Także nie broń tej miernoty tylko z tego tytułu aby mieć odmienne zdanie od innych bo wcale nie robi Cię to indywidualistą a właśnie napinaczem chowającym się dodatkowo za jego plecami.
BongMan napisał/a:
@up
Najman
Bongman
Cześć Marcin.
BongMan napisał/a:
@up
znajac życie to własnie przynajmniej polowie gówno by zrobil bo to remizowy sztafeciaż nie sportowiec
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów