📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jest zajebisty
Ludzie chyba nie zrozumieli bo się za szubko zaczęli śmiać.
po co chować bułke na plaży? : o
Teraz ten kawał jest śmieszny ale gdyby opowiadał go Strasburger to ten filmik miałby ujemne piwa.
Ten stoper po lewej stronie odlicza czas do nastepnej reklamy
Ah ten Polsat
Ah ten Polsat
Mocherek napisał/a:
Ten stoper po lewej stronie odlicza czas do nastepnej reklamy
Ah ten Polsat
to jest prawa strona łośku
zaraz poleci cała wiązanka dzieci neo które myślą że są fajne bo zauważyły błąd, typu
@mocherek po jakiej lewej kretynie
@mocherek co za idiota, nawet ja wiem ze to prawa
@mocherek LoLLLLL po jakjej lefej?!? LOL pszecież to jest po prawej
@mocherek kolej, ale to jest po prawej
@mocherek po jakiej lewej kretynie
@mocherek co za idiota, nawet ja wiem ze to prawa
@mocherek LoLLLLL po jakjej lefej?!? LOL pszecież to jest po prawej
@mocherek kolej, ale to jest po prawej
Muody666 napisał/a:
zaraz poleci cała wiązanka dzieci neo które myślą że są fajne bo zauważyły błąd, typu
Przecież Muody666 ogląda to z drugiej strony, więc widzi to po lewej!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów