18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Kawał o lasce niewidomego
H................4 • 2012-08-23, 10:38
Mąż i żona czekają na przystanku autobusowym, z nimi jest ich 8 dzieci. Ślepiec dołącza do nich po kilku minutach. Kiedy autobus przyjeżdża, okazuje się, że jest tylko 9 wolnych miejsc. Więc tylko żona i jej ośmioro dzieci są w stanie zmieścić się w autobusie. Więc mąż i ślepy decyduje się pieszą wędrówkę. Idą, idą i po jakimś czasie męża wkurwia ciągłe tykanie laski niewidomego i mówi do niego.

"Dlaczego nie możesz umieścić kawałka gumy na końcu kija, bo ten dźwięk tykania doprowadza mnie do szału !''

Na to niewidomy : Gdybyś ty umieścił gumę na końcu swojego KIJA to nie zapierdalałbym piechotą tylko jechał autobusem.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Herkin13 2012-08-23, 11:12
Nie żebym się czepiał i ulegał internetowym trendom. Ale Karol S. się w Tobie lubuje.
Zgłoś
karas1989 2012-08-23, 12:41
kurwa pewnie o miejscach stojących w autobusie nie słyszałeś...
po za tym ten kawał leciał inaczej, pewnie pewna osoba go napisze jak tu zajrzy
Zgłoś
H................4 2012-08-23, 13:26
@up Doszukujesz się realizmu w kawałach ? Powodzenia
Zgłoś
BongMan 2012-08-23, 16:08 5
Dlaczego policja nosi krótkie czarne pałki i długie białe?
Jak idzie dwóch policjantów i zobaczą pijącego piwo gościa, wyciągają krótkie pałki i go pałują.
Jak idzie dwóch policjantów i zobaczą bandę najebanych dresów... Wyciągają długie i udają niewidomych.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
orzeszwmorde 2012-08-23, 16:34 2
Liczyłem na inną laskę
...ale od biedy może być.

Zgłoś
m................1 2012-08-23, 18:52
Jeżeli jest realne jest bardziej zabawne, ale kawał i tak niczego sobie
Zgłoś
finkreth 2012-08-23, 19:04
no suche no co zrobisz
Zgłoś
DiesIrae 2012-08-23, 19:07
Ten dowcip jest nie tylko suchy ale i całkowicie nielogiczny... Szkoda mi liter na klawiaturze żeby rozwijać szczegóły

You must die I alone am best
Zgłoś
S................n 2012-08-23, 19:15
Karny kutas, piwa nie ma, nie dlatego, że kawał suchy [choć suchy], ale dlatego, że autor jest idiotą. Pozdrawiam.
Zgłoś
nie weszlo 2012-08-23, 19:57
Kawał na pewno nie o polskich realiach. W naszych autobusach nie miałoby prawa funkcjonować ograniczenie liczby miejsc.

Jak jest czasem tak niesamowity ścisk, że wydaje się, że już ani jedna osoba nie da rady wsiąść, to na następnym przystanku wsiada kolejne 10, a potem jeszcze kilka...
Zgłoś
daniel5995 2012-08-23, 20:17 2
Zgłoś
przeme13 2012-08-23, 23:07 1
Rzygam już obrazkami w stylu "Niezły suchar, prawię się najadłem" ;/
Zgłoś
jangawel 2012-08-23, 23:39
@up
A nas to chuj obchodzi
Zgłoś
przeme13 2012-08-24, 2:05
A mnie chuj że was to nie obchodzi
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów