📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
boo napisał/a:
Zalosne. Porownywalne do materialow flodzi
zrozumiałabym, gdyby ten dowcip opowiedział jakiś debil, ale Fronczewskiego to ty szanuj!!
JPDL... mogł ten kawał opowiedziec w poł minuty to koloryzował przez prawie 2... Niektorzy poprostu nie potrafia opowiadac kawałow
djted napisał/a:
JPDL... mogł ten kawał opowiedziec w poł minuty to koloryzował przez prawie 2... Niektorzy poprostu nie potrafia opowiadac kawałow
Bo wiesz, istnieje coś więcej niż finał na starcie. Współczuję Twojej partnerce o ile taką miałeś
Kurwa, jak można zamieszczać tutaj takie gówno? Co następne, audycja manna?
Za Pana Kleksa zawsze piwo.
A tak na powaznie: wielki szacun dla Fronczewskiego - za caloksztalt.
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
A tak na powaznie: wielki szacun dla Fronczewskiego - za caloksztalt.
Zalosny dowcip ktory tu nie pasuje. Nie powiedziem, ze nie szanuje Fronczewskiego Co najwyzej autora wrzuty
Alexxx napisał/a:
Nie "także ten", tylko "tak że ten".
Nie będą wiedzieli o co chodzi.
Wierz mi, dla nich to bez różnicy.
Aż mi się przypomniały 2 suchary ;p
Co robi żyd na huśtawce?
Wkurwia snajpera.
Co robi żyd pod huśtawką?
Wkurwił snajpera.
Co robi żyd na huśtawce?
Wkurwia snajpera.
Co robi żyd pod huśtawką?
Wkurwił snajpera.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów