📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Baaaaaaaaaaardzo chujowy kawał. Osobiście nie mam się za kutasa, a bywało i tak, że w kajdankach lądowało się w radiowozie.
cannabis7777, ale z ciebie JP100%
A tym kutasem powinieneś być ty, na tylnim siedzeniu z obitą mordą.
Wszystko się zgadza. Kiedyś widziałem jak policjanci pakowali do radiowozu dwuch kutasów.
wchodze na sadistica, patrze na pierwsza strone i sie zastanawiam czy to "poczekalnia"
Na skrzyżowaniu na światłach stał konny policjant. Za nim zatrzymał się dzieciak, na nowiutkim, błyszczącym rowerku.
- Ładny rower! - mówi policjant - dostałeś go od Mikołaja?
- Taaaakk
- To w przyszłym roku powiedz Mikołajowi, żeby Ci przyniósł lampkę - powiedział policjant i wypisał dzieciakowi mandat za brak świateł. Dzieciak wziął mandat, popatrzył i mówi:
- Ładny koń, dostał go Pan od Mikołaja?
- He,he, tak, tak - odpowiedział rozbawiony policjant.
- To w przyszłym roku niech pan powie Mikołajowi, żeby dał mu chuja między nogami, a nie na plecach.
- Ładny rower! - mówi policjant - dostałeś go od Mikołaja?
- Taaaakk
- To w przyszłym roku powiedz Mikołajowi, żeby Ci przyniósł lampkę - powiedział policjant i wypisał dzieciakowi mandat za brak świateł. Dzieciak wziął mandat, popatrzył i mówi:
- Ładny koń, dostał go Pan od Mikołaja?
- He,he, tak, tak - odpowiedział rozbawiony policjant.
- To w przyszłym roku niech pan powie Mikołajowi, żeby dał mu chuja między nogami, a nie na plecach.
dobry kawał, nie pierdolcie. Musze go opowiedzieć policjantowi jak następnym razem mnie będą spisywać
plugnplay napisał/a:
wchodze na sadistica, patrze na pierwsza strone i sie zastanawiam czy to "poczekalnia"
Urzekła mnie Twoja historia
Suche w chuj. Dlaczego to jest na głównej ? Kawał na poziomie przedszkola góra szkoła podstawowa. Wstyd mi za was wszystkich ,którzy dali za to piwo.
Na skrzyżowaniu stoją dwaj policjanci z psem. Nagle podchodzi do nich facet i zaczyna zaglądać psu pod ogon. Policjanci pytają co robi a on na to:
- a nic, kolega mi powiedział, że tu stoi pies z dwoma chujami.
- a nic, kolega mi powiedział, że tu stoi pies z dwoma chujami.
Bylem karany i? Tak samo jak i mam znajomych policjantow.
Kazdy kto jest normalny wie ze Policjant to zawod, a bycie psem to sprawa indywidualna.
Kazdy kto jest normalny wie ze Policjant to zawod, a bycie psem to sprawa indywidualna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów