- moja dziewczyna jest tak brzydka, że jak nagraliśmy sex taśmę jak robi mi laskę i wysłaliśmy na serwer jednej ze stron z filmikami dla dorosłych to sztuczna inteligencja umieściła film w kategorii "Anal".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Nadchodząca opona
- teraz popularne
Mówi kumpel do kumpla:
- moja dziewczyna jest tak brzydka, że jak nagraliśmy sex taśmę jak robi mi laskę i wysłaliśmy na serwer jednej ze stron z filmikami dla dorosłych to sztuczna inteligencja umieściła film w kategorii "Anal".
RYHOO napisał/a:
pewnie dziewczyna kolegi była murzynem
Jakby była murzynem, to sztuczna inteligencja umieściłaby film w kategorii "Zoofilia"
Z kolei kiedy ty się rodziłeś i twój stary to nagrywał, to po wrzuceniu na dysk google tego filmu sztuczna inteligencj usunęla go mylnie oznaczając ciebie jako gówno, a poród jako defekację twojej matki Bardzo cię proszę o usunięcie tego gówna stąd i usunięcie swojego konta z portalu.
A na sadolu trafiłoby do działu "fekalia"
Zulu-Gula napisał/a:
Jakby była murzynem, to sztuczna inteligencja umieściłaby film w kategorii "Zoofilia"
albo w dziale narodziny
Podobnie jak pisanie po angielsku na polskim portalu jak jakas parowa bez polotu.....ale fakt ze kawal to totalne dno
I pyk 20te piwko i gówno na głównej. Nie musicie dziękować
alucard321 napisał/a:
I pyk 20te piwko i gówno na głównej. Nie musicie dziękować
ladnie, ale wiecej nie rob
ale gowno, nie smieszne
radek225 napisał/a:
Z kolei kiedy ty się rodziłeś i twój stary to nagrywał, to po wrzuceniu na dysk google tego filmu sztuczna inteligencj usunęla go mylnie oznaczając ciebie jako gówno, a poród jako defekację twojej matki Bardzo cię proszę o usunięcie tego gówna stąd i usunięcie swojego konta z portalu.
Niech i jego ktoś usunie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów