Czyste rasowo społeczeństwo.
Badum tsss
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Tak tylko wtrącę ,że istnieją 2 państwa których skrajną większość stanowią przedstawiciele jednej rasy.
Jedno to państwo na wyspach, które przez większość czasu było zamknięte na świat, wtórym bardzo trudno jest się zasymilować czyli Japonia. I drugie to Polska, więc nie pojmuje faktu jak ktoś mieszkając tutaj może narzekać na multikulti skoro kurwa jesteśmy najbardziej jednorodnym pod względem obywateli państwem na świecie (sytuacje tą zawdzięczamy czynnikom zewnętrznym).I co fajnie u nas jest bo ja nie zauważyłem. Państwa wielokulturowe sobie świetnie radziły i dalej będą ale tylko w przypadku gdy każdy obywatel będzie równy (co miało miejsce w 2 Rzeczypospolitej i wcześniej), a nie jak obecne w państwach europy zachodniej gdzie mniejszość żyje z podatków reszty bez chęci pracy czy asymilacji.
Też ja nic pro ciapciatego nie pisze bo oni spierdoleni są od podstaw czy to przez wychowanie, normy kulturowe czy też religie a może wszystko naraz to już nie wnikam. Ja twierdze ,że możliwe jest współżycie różnych nacji na tym samym obszarze, reprezentujących podobny poziom kultury i szanujących pewne normy współżycia między ludzkiego.