📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Co jest małe, czerwone i nie przejdzie przez drzwi obrotowe ? Płód przebity włócznią.
Chrońmy niebezpieczne zwierzęta, chrońmy małe zlepy komórek(czyt. płód), chrońmy murzynów, chrońmy interesy ciapatych w Syrii, chrońmy życie polityków podatkami, chrońmy naturę segregacją, chrońmy wszystko co małe i niedorozwinięte... - ludzie to zabawny gatunek
To jest tak bardzo śmieszne, ze ja pierdole .
Niektorzy zapomnieli ze to nie kłejki i inne duperele tylko sadistic.
koniczynka napisał/a:
Śmieszyło mnie to do momentu aż nie urodził się mój syn. Na szczęście jest cały i zdrowy
Nie kminie - skoro się NIE urodził, to jak może być cały i zdrowy ten Twój syn?
@koniczynka - pierdolisz, ja urodziłam 2 synów a dalej śmieszy mnie to w chuj
koniczynka napisał/a:
Śmieszyło mnie to do momentu aż nie urodził się mój syn. Na szczęście jest cały i zdrowy
Kurwa no pięknie, top komentarz na najbardziej sadystycznej stronie polskiego internetu
koniczynka napisał/a:
oj jakie to śliczne. A kupke robi rzadką czy taką twardą? Przypomina mi się gadka szmatka jak siedzimy z kumplem a nasze baby napierdalją o łożyskach, porodach i z dupy takie tam.
Cytat:
To urodził się, czy się nie urodził? Polska języka trudna ojczyzna...
21 = 3 * 7
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów