📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Śmieszyło mnie to do momentu aż nie urodził się mój syn. Na szczęście jest cały i zdrowy
@up kondolencje. Teraz ani nie poruchasz. Tylko pieluchy i płacz w nocy...
@up
Jak to nie porucha? Przecież to dodatkowe ruchadełko w domu!
Prawdopodobny ból dupy sztywniaków - post utrzymany w konwencji tematu.
Jak to nie porucha? Przecież to dodatkowe ruchadełko w domu!
Prawdopodobny ból dupy sztywniaków - post utrzymany w konwencji tematu.
Jebać płody xd
Wiadomo, że własne dziecko się kocha (sadole mogą to rozumieć dwojako :d) i krzywdy nie da musię zrobić, ale czarny humor właśnie taki jest, że żartuje się z rzeczy, z których zwykli ludzie nie żartują.
@up
powiedz to madzi ^^
powiedz to madzi ^^
Na szczęście. Nie rozumiem jednak jak miałoby to wpłynąć na poczucie humoru. To jakby nagle oburzać się na dowcipy o raku w stylu "chciałem zwierzątko, bozia obdarowała nie rakiem" tylko dlatego, że ktoś w rodzinie zmarł na raka. Ciężko znaleźć kogoś, komu nikt nie zmarł na raka, a przecież pośmiać się można.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów