Pokaz na hamowni troszkę "zrywnego" 326- konnego Kawasaki H2R. Fajerwerki jak na sylwestra
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Zauważyliście pewną zależność ? Gość na motorze w nausznikach ,typ z mikrofonem koło niego zatyka uszy a cała publiczność po seansie " Co mówisz Zenuś ? bo nic nie słysze".Ludzie to jednak pojebani są A nie sądzę ,żeby dla tego typa na motorze bardziej ten motor darł pizdę niż dla publiczności 2 metry obok niego.
@Alti71 na moje oko pluje pierscieniami
Na wysokich obrotach dostaje dużą dawkę paliwa, żeby chłodzić cylindry. Nadmiar paliwa dopala się w wydechu, dając takie płomienie.
Dlaczego budowane są motocykle, których rury wydechowe są tak słabe, że przy większych obrotach robią się aż czerwone i stanowią zagrożenie? Skoro ktoś ma kasę by kupić sobie tak mocną zabawkę to chyba powinno to być zrobione z takich spieków które by przy tak śmiesznej temperaturze nawet się nie zaróżowiły?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów