Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zauważyliście pewną zależność ? Gość na motorze w nausznikach ,typ z mikrofonem koło niego zatyka uszy a cała publiczność po seansie " Co mówisz Zenuś ? bo nic nie słysze".Ludzie to jednak poj🤬i są
A nie sądzę ,żeby dla tego typa na motorze bardziej ten motor darł p🤬dę niż dla publiczności 2 metry obok niego.

Alti71 napisał/a:
Pytanie do zanwców: skąd te iskry z wydechu przy odcince? Wirnik turbo się rozpada
czy jak?
Na wysokich obrotach dostaje dużą dawkę paliwa, żeby chłodzić cylindry. Nadmiar paliwa dopala się w wydechu, dając takie płomienie.
Dlaczego budowane są motocykle, których rury wydechowe są tak słabe, że przy większych obrotach robią się aż czerwone i stanowią zagrożenie? Skoro ktoś ma kasę by kupić sobie tak mocną zabawkę to chyba powinno to być zrobione z takich spieków które by przy tak śmiesznej temperaturze nawet się nie zaróżowiły?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie