Pokaz na hamowni troszkę "zrywnego" 326- konnego Kawasaki H2R. Fajerwerki jak na sylwestra
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Wiekszej nudy nie widzialem.
Wszyscy sie jaraja H2R a tu nawet nie ma info z telemetrii, nic.
Widzialem juz to dawno temu
Wszyscy sie jaraja H2R a tu nawet nie ma info z telemetrii, nic.
Widzialem juz to dawno temu
Kosmiczna maszyna kosmiczne osiągi kosmiczna cena.
Caly ten filmik to nudy, jesli ktos nie jest zainteresowany sluchaniem wycia silnika, nie ma ani zadnych danych ani wykresow. Wlazl koles na motur i wyje, na koniec brawa i tyle.
chudy179 napisał/a:
https://www.youtube.com/watch?v=SbpM0fnW0vg
Nawet taki diabeł jak h2r maże dostać lanie
Nie wiem jak z wagą, ale ponad czterokrotna przewaga mocy usprawiedliwa
Masa 238.0 kg suchego sprawia, że jest to sprzęt dla mistrzów prostej. Sport, to conajwyżej ściganie się na lotnisku. Poza tym, w XXI nie trudno osiągnąć taką moc z doładowanego silnika. Pytanie tylko, czy po trzech sezonach to się jeszcze daje uruchomić.
eeeeeeemmmmm brrrrrrrrrrr wummmmm wummmmmmm, co to ku...robi na glownej??
Prawda jest taka, że za cholerę się nie opłaca kupować seryjnie produkowanego motocykla ze sprężarką. Lepiej kupić 2006-7 Suzuki GSXR 1000 i założyć turbinę, więcej mocy, motocykl idealnie przygotowany i dużo taniej.
Dlaczego on jak się już ładnie maszyna zaczyna prezentować buczeć to luzuje?
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów