📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jedyne co mi przychodzi do głowy to kamerka typu goPRO zamontowana przeguobowo na jakimś ramieniu z ciężarkiem i grawitacyjnie cięzarek zawsze ciągnie do dołu. Ale wtedy kamerka by się mogła bujać na boki więc nie wiem
Czekam na opinię eksperta.
Czekam na opinię eksperta.
Dam piwo za link do filmu w HD
Nurburgring! jedyne co mi do głowy przychodzi to żyroskop, ale to raczej wątpliwe...
Za pierwszym razem przeczytałem to tak "Kowalski, Ninja i rekord toru", i zacząłem się zastanawiać o co biega ?
poznaję tor z need for speed shift
A więc, panowie:
1) Kamerka to oczywiście żyroskop. Takie kamerki to wcale nie nowość. W motoGP już ma zastosowanie np. w motocyklu Valentino Rossi
2) Tor to Nordschleife w Norymbergii która przez to że jest prawdopodobnie najbardziej wymagającą trasą na świecie ma słodki przydomek "Zielone Piekło".
Ogólnie to po prostu dostaję ciarek kiedy widzę jak rzuca motocyklem po zakrętach
Niech w końcu wyjdzie słońce bo trzeba rozpocząć sezon...
Ach... zapachniało benzyną.....
1) Kamerka to oczywiście żyroskop. Takie kamerki to wcale nie nowość. W motoGP już ma zastosowanie np. w motocyklu Valentino Rossi
2) Tor to Nordschleife w Norymbergii która przez to że jest prawdopodobnie najbardziej wymagającą trasą na świecie ma słodki przydomek "Zielone Piekło".
Ogólnie to po prostu dostaję ciarek kiedy widzę jak rzuca motocyklem po zakrętach
Niech w końcu wyjdzie słońce bo trzeba rozpocząć sezon...
Ach... zapachniało benzyną.....
@up zapomniałes dodac ze motocykl to Ninja ZX10r a kamerka żyroskopowa wygląda tak:
Wysyłasz pocztą czy dowozisz osobiście? Proszę o kontakt priv w celu ustalenia adresu
watch?v=iGsTcmLG7dU
Cytat:
Dam piwo za link do filmu w HD
Wysyłasz pocztą czy dowozisz osobiście? Proszę o kontakt priv w celu ustalenia adresu
watch?v=iGsTcmLG7dU
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów