gostek popisuje się na motorze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hahaha wiedziałem ze ktos to gdzieś wrzuci to ja jestem na tej maszynie pozdrowienia dla pani z auta bo byla naprawde sliczna pozdr Maczi www.ścigacz.pl
up. ok to zgłaszam do prokuratury
Kurwa pozer tak jak wszyscy niedowartościowani frajerzy na motorkach, czekałem aż się wyjebie, zawiodłem się.
Amerykańscy naukowcy udowodnili bezpośredni związem popisywania się na ulicach z długością penisa. Im penis dłuższy tym mniejsze skłonności do niebezpiecznej jazdy aby komuś zaimponować.
Trzeba przyznać popis całkiem ładny. Ten odcinek krakowskiej należy do trasy egzaminacyjnej a ostatni raz jak tam jechałem to dosiadałem YBR250 i miałem egzamin a płynne ruszenie dawało tyle przyjemności co długie Wheelie. Pozdro.
a gdzie ta gleba (ktora mial wyku...c) ??
adan - jestes naprawde glupi pewnie zajezdzasz droge komu popadnie zeby sie dowartosciowac po 2 nie motorkach tylko motocyklach idioto po 3 pewnie zazdroscisz ze kogos stac na taka maszyne ty pewnie siedzisz i zlopiesz piwsko przed kompem
niewiem jak mozna jezdzić motorem i ruszać z prędkością aut z pod świateł
@Janiol ładnie to się tak podszywać pod kogoś ? ...
Dla waszej informacji, filmik ma juz ładnych parę lat a B.... (kierowca motocykla) dalej żyje
i nie motorem tylko motocyklem
Dla waszej informacji, filmik ma juz ładnych parę lat a B.... (kierowca motocykla) dalej żyje
i nie motorem tylko motocyklem
@kratek71
Tak tak tak . Domyślamy się jak pewnie popierdalasz na swojej motorynce :p
Tak tak tak . Domyślamy się jak pewnie popierdalasz na swojej motorynce :p
Velture napisał/a:
Amerykańscy naukowcy udowodnili bezpośredni związem popisywania się na ulicach z długością penisa. Im penis dłuższy tym mniejsze skłonności do niebezpiecznej jazdy aby komuś zaimponować.
Tak se tłumacz brak jaj, żeby samemu poczuć adrenalinę.
Co do filmiku - raz się żyje, a życie jest nudne, więc czemu nie czerpać z niego przyjemności, a w najgorszym wypadku zostać dawcą i uratować komuś życie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów