gostek popisuje się na motorze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a niech się popisuje! Ktoś na pewno czeka na serducho.
jak byś miał taki motor to 2 litry by Ci wystarczyły do końca życie
jak byś miał taki motor to 2 litry by Ci wystarczyły do końca życie
"Czy ja to na pewno nagrałem?!", ale Ci ludzie w tym aucie mieli padake haha, jakby smoleńsk 2010 jako pierwsi nagrywali.
szybciej, szybciej póki nerki świeże...
jebie mnie to co o nim myślicie ale motocyklista jak i kamerzysta z rodzinką wielki pozytyw !
ani nie wyklnął ich, ani też dziadziuś nie powiedział że idiota, wariat itd ..
mimo że widziałem to z rok temu na YT, daje piwo
spiepszaj_dzbanie, wymieniony prze Ciebie "latał" na 636 03'
a to jest prawdopodobnie zx10r - jeżeli ktoś jest na 100% pewny że to nie jest zx10r i mnie poprawi to niech kurwa nie napina tu, każdemu może się pomylić, i chuj !
ani nie wyklnął ich, ani też dziadziuś nie powiedział że idiota, wariat itd ..
mimo że widziałem to z rok temu na YT, daje piwo
spiepszaj_dzbanie, wymieniony prze Ciebie "latał" na 636 03'
a to jest prawdopodobnie zx10r - jeżeli ktoś jest na 100% pewny że to nie jest zx10r i mnie poprawi to niech kurwa nie napina tu, każdemu może się pomylić, i chuj !
On po prostu się wygłupia? Nie wyjebał się? ufo go nie porwało? nie rozkurwił staruszki? Bez sensu
a gleba gdzie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów