...i byli dla niego bardzo niemili.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dzielny wilczek. Mam nadzieję, że upierdolił tam któremuś jakąś część ciała.
Zajebali sierściucha który wyżerał im owce i inne zwierzeta hodowlane. Dzikie zwierze jak raz zweszy łatwa zdobycz to nie odpusci. Do tego bardzo czesto wpada w szał i zagryza wiecej niz potrzebuje.
Jedynym wyjściem jest odstrzał takiego osobnika. W tamtym regionie to zwykłe szkodniki jak u nas szczury.
Jedynym wyjściem jest odstrzał takiego osobnika. W tamtym regionie to zwykłe szkodniki jak u nas szczury.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
mazga50 napisał/a:
Tylko drzemał...
Jak ten kogut w dowcipie niedawno gdzieś wrzuconym na sadolu.
Wrzucam w spojler - kto nie zna - czytać. Piwa nie stawiać - żeby nie było, że żebrzę...
Boraty zastrzeliły wilka
Smutno mi było, że nie dostałeś.
Masz
Masz
Parafrazując pewną wypowiedź quasi historyczną... "Piwa ci u nas dostatek, ale i to przyjmuję jako wróżbę zwycięstwa"
Czyli w waszym mongolskim mniemaniu drogie błazny, osadnicy trudniący się pasterstwem powinni wywiesić transparenty powitalne i napisy ,,smacznego kochane wilki, wszystkie owce/kozy/kury wasze" i zupełnie olać fakt, że dzikie zwierzęta wpierdalają im żywy inwentarz. Spoko umrzeć z głodu, byleby nie zrobić krzywdy drapieżnikowi, który pierdoli polowanie w lesie bo tutaj ma łatwiej.
Powinno się przepchnąć jakąś ustawę nakładającą sankcje za głupotę. Wielu z was, obrońcy uciśnionych szkodników by odrabiało swoją głupotę np kopiąc rowy albo zbierając psi kał w parkach, przydalibyście się społecznie.
Powinno się przepchnąć jakąś ustawę nakładającą sankcje za głupotę. Wielu z was, obrońcy uciśnionych szkodników by odrabiało swoją głupotę np kopiąc rowy albo zbierając psi kał w parkach, przydalibyście się społecznie.
poligon6 napisał/a:
Zajebali sierściucha który wyżerał im owce i inne zwierzeta hodowlane. Dzikie zwierze jak raz zweszy łatwa zdobycz to nie odpusci. Do tego bardzo czesto wpada w szał i zagryza wiecej niz potrzebuje.
100Burned napisał/a:
Czyli w waszym mongolskim mniemaniu drogie błazny, osadnicy trudniący się pasterstwem powinni wywiesić transparenty powitalne i napisy ,,smacznego kochane wilki, wszystkie owce/kozy/kury wasze" i zupełnie olać fakt, że dzikie zwierzęta wpierdalają im żywy inwentarz.
Już wam tłumacze, dwa tępaki. Prawdziwi pasterze mają tzw psy pasterskie, które pomagają zaganiać inwentarz, a także odstraszają dziką zwierzynę.
Oczywiście, skuteczniej jest wytłuc całą zwierzynę w promieniu 100km, albo postawić automatyczne karabiny z naprowadzaniem na ruch jak przy murze berlińskim.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów