...i skuty podejrzany. Chłopaki się w tańcu nie pierdolą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ciąg dalszy na posterunku
trytodie napisał/a:
ciąg dalszy na posterunku
Szczególnie po tym jak ten nieagresywny policmajster skończy zmianę i pójdzie do domu
Chudy skończy zmianę i wróci do domu. Minie jakiś czas i ktoś mu bagnet w plecy zapierdoli. Będzie to ten skuty który nie mógł się bronić.
ten skuty ruchał mu babe i sie napierdalał z niego ze ma najmniejszego kutasa w miescie, ze tak mu jego zona opowiadala jak ją pierdolil! Po za tym to dochodzi 10cio sekundowiec szybciej niz ona sie rozbierze.
a no i kopie jak pizda...
Urwał napisał/a:
ten skuty ruchał mu babe i sie napierdalał z niego ze ma najmniejszego kutasa w miescie, ze tak mu jego zona opowiadala jak ją pierdolil! Po za tym to dochodzi 10cio sekundowiec szybciej niz ona sie rozbierze.
Swój pozna swego. Zostawiłeś ją?
Kazachstańska, Afganistańska.... who cares.
Córka_Spawacza napisał/a:
Chudy skończy zmianę i wróci do domu. Minie jakiś czas i ktoś mu bagnet w plecy zapierdoli. Będzie to ten skuty który nie mógł się bronić.
oby.
Policjant pizduś, pewnie wpierdol za dzieciaka dostawał.
Nie mam pojecia co zrobil skuty gosc , ale mundurowy zdecydowanie nie powinien nosic munduru.
Jest opcja ze ktoregos dnia wyjdzie do pracy i dostanie kose albo wyladuje na wozku/w kostnicy , nie on pierwszy i nie ostatni, w ramach "podziekowania " za masaze jakie fundowal zatrzymanym.
Jest opcja ze ktoregos dnia wyjdzie do pracy i dostanie kose albo wyladuje na wozku/w kostnicy , nie on pierwszy i nie ostatni, w ramach "podziekowania " za masaze jakie fundowal zatrzymanym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów