📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie wiem czy on wie do czego czapka kaszkietówka służy i kiedy się jej używa ?
Kolega w pracy codzienne narzeka na zimno. Wyje jakby maił być koniec świata. Mamy pracę biurowa a on przynosi matę grzaną elektrycznie na na niej siedzi.
Ciekawe co by powiedział jakby prawdziwa zima przyszła .
Lobo24 napisał/a:
Kolega w pracy codzienne narzeka na zimno. Wyje jakby maił być koniec świata. Mamy pracę biurowa a on przynosi matę grzaną elektrycznie na na niej siedzi.
Po tym krótkim opisie podejrzewam że kolega ma gołe kostki, więc takiej zimy mógłby nie przetrwać. Selekcja naturalna czy jakoś tak.
Tak to jest jak się robi mamie na złość
Da się odratować takie uszy?
zeroxdeys napisał/a:
Da się odratować takie uszy?
Ni huja
Zamarznięte na kamień
Oprócz chrząstki wszystkie komórki poszły się jebać
Brak krążenia
Może i lepiej by było te sople teraz oderwać
Tak sobie myślę przecież ogrzewanie to prosta sprawa
Stary jest to pewnie zapomniał jak mama mówiła ubierz czapkę na uszy bo ci je odmrozi.
Pewnie jakiś kierowca bpmbowca wszystko grało dopóki było ogrzewanie, ale nie przewidział co się stanie jak silnik zawiedzie.
Hugo Dionizy Steinhaus
Chuj mu w dupę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów