📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podobno w Norwegii od dwóch tygodni trwa akcja promocyjna gry GTA Breivik Andreas
hahaha naprawdę fajnie zrobione. browca u mnie masz..
Śmierć Mufasy ruszy największego skurwysyna
Toż to maciej stuhr.
W sumie, Breivik nie jest taki zły, dał nam sygnał, że na świecie źle się dzieje. Nie musiał mordować niewinnych ludzi na tej wyspie, wystarczyłoby zamordować jakąś muzułmańską rodzinę. Przynajmniej pasożytów byłoby mniej. Nie, że jestem rasistą czy uprzedzony, ale ta choroba zwana Islamem rozprzestrzenia się w zastraszającym tempie, trzeba coś z tym zrobić. Breivik postąpił źle, zbyt brutalnie, ale otworzył wielu ludziom oczy na ten problem.
Więc bracia i siostry zbuntujmy się i działajmy przeciw tym fanatykom religijnym i pasożytom ludzkości!
Więc bracia i siostry zbuntujmy się i działajmy przeciw tym fanatykom religijnym i pasożytom ludzkości!
1. Fajne, podoba mi się i leci piwo.
2. Ale kurwa mać, wstawiać jakieś gówno z kwejka na sadola to bym się wstydził ;/
2. Ale kurwa mać, wstawiać jakieś gówno z kwejka na sadola to bym się wstydził ;/
Co się dzieje z tym portalem ,kurwa takie chujstwa nigdy nie powinny przejść przez poczekalnie. Umrzyj.
Do osób ogarniających. Dlaczego Breivik płakał? Pamiętam, że nie ruszały go zdjęcia ofiar tylko dopiero po zobaczeniu "czegoś"/kogoś rozpłakał się.
pokazali mu filmik, który sam zmontował, taki z opisami historii i było tam między innymi o Sobieskim jak Turków napierdalał
Lord Gutek napisał/a:
Sam wypowiadasz się jak fanatyk
Europa będzie jeszcze stawiała Breivikovi pomniki. Chyba, że to jednak muzułmanie wygrają, co patrząc na dzisiejszych obrońców równości i miłośników tolerancji jest niestety bardziej prawdopodobne. Pamiętajcie, że oni nie będą mieć oporów, żeby was powiesić za krzyż a żonę ukamienować za odkrycie twarzy.
DMN napisał/a:
Sam wypowiadasz się jak fanatyk
Może to tak zabrzmiało, ale od tego wszechogarniającego debilizmu, fanatyzmu religijnego i zakłamania rzygać mi się chce...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów