Nagranie z jednego z więzień w Wielkiej Brytanii, gdzie skazany za gwałt muslim dostaje nauczkę od współwięźnia...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ogólnie to trochę dziwię się zachwytom nad rzeczami tego typu ... chłop, który (być może) dokonał rozboju albo ukradł komuś oszczędności życia napierdala innego, bo uważa się za lepszą osobę. Obaj są siebie warci i obaj niech zdychają w pierdlu.
no wpierdol życia..
@up
Z tym, że jak wspomniałeś ten chłop co napierdalał pół-czekoladkę najprawdopodobniej muslima jest być może złodziejem a ten napierdalany być może ma srakę we łbie przyjeżdżając do Europy i twierdząc, że to wszystko mu jakiś wyimaginowany pustynny bożek dał
Więc jak najbardziej ten patus ma prawo uważać się za lepszego napierdalając to gówno
przynajmniej w stopniu minimalnym
Z tym, że jak wspomniałeś ten chłop co napierdalał pół-czekoladkę najprawdopodobniej muslima jest być może złodziejem a ten napierdalany być może ma srakę we łbie przyjeżdżając do Europy i twierdząc, że to wszystko mu jakiś wyimaginowany pustynny bożek dał
Więc jak najbardziej ten patus ma prawo uważać się za lepszego napierdalając to gówno
przynajmniej w stopniu minimalnym
Nie to samo co brazylijskie więzieni .. tam nie ma "już wystarczy, janusz" hehehe
Ale kurwa nagrywać nadal nie potrafia, trzeba by zrobić zrzutke na jakieś lekcje o filmowaniu dla nich...
Ta więźniowie. A zastanowiliście się skąd w więzieniu mają telefon i internet?
Kurwa łykacie wszystko jak młode pelikany.
Może to jakiś barak z tym ścierwem albo inna noclegownia?
Kurwa łykacie wszystko jak młode pelikany.
Może to jakiś barak z tym ścierwem albo inna noclegownia?
ja pierdole to miał być wpierdol ? do tego jakoś lewak mówi stop stop
Jacierpiedole napisał/a:
ja pierdole to miał być wpierdol ? do tego jakoś lewak mówi stop stop
Ja pierdole... Ty tak serio? Wiesz co by było, gdyby dostał taki wpierdol, że cały byłby posiniaczony? Mógłby się im przedłużyć wyrok. Musieli mu wpierdolić tak, by bolało, ale obeszło się bez jakichkolwiek dowodów na jego ciele.
Czekaj czekaj..
Chcecie mi wmówić, że muslim za gwałt trafił do więzienia? Niecodziennie się takie coś czyta
Chcecie mi wmówić, że muslim za gwałt trafił do więzienia? Niecodziennie się takie coś czyta
kretyn zabije go, a do odsiadki jeszcze pewnie kupę czasu ma i czym będzie się bawił ? no chyba że kozojebcę mają z celi zabrać
Każdy gwałciciel,pedofil i morderca zasługuje na o wiele gorsze rzeczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów