Nagranie z jednego z więzień w Wielkiej Brytanii, gdzie skazany za gwałt muslim dostaje nauczkę od współwięźnia...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mógł go zamiast po ryju napierdalać po nerkach, byłaby większa szansa na poważne powikłania, a w razie czego powiedzieć, że tamten się poślizgnął na starej skarpecie
Każdy za gwałt powinien taki wpierdol dostawać codziennie
Gówno nie dawać wpierdol gwałcicielom... kastrować ich na żywca! To jest adekwatna kara do czynu.
TB303 napisał/a:
Gówno nie dawać wpierdol gwałcicielom... kastrować ich na żywca! To jest adekwatna kara do czynu.
adekwatną karą za gwałt będzie gwałt...
o ironio historii Kodeks Hammurabiego, wg którego muzułmanin będzie teraz wielokrotnie karany spisano na terenie gdzie obecnie jest Irak.. Wygląda, że zasady więzienne są bardzo multikulti
robert924 napisał/a:
Każdy za gwałt powinien taki wpierdol dostawać codziennie
Ale muslim może dostawać wpierdol nawet jak nie zgwałcił nikogo.
Skąd oni tam wzięli kamerę?
Jaki zesrany bo współplemieńców nie wrzucili do tej samej celi
Allah mu nie pomoże bo to ciota i chuj
Allah mu nie pomoże bo to ciota i chuj
jak ktoś znajdzie więcej filmików z tym brudasem co dostaje wpierdol to poproszę
Kurde nie chce nic mówić ale koleś napierdalający ma tribala na krzyżu - trochę to pedalskie ;P
kaktus83 napisał/a:
Ale muslim może dostawać wpierdol nawet jak nie zgwałcił nikogo.
ale dlaczego "może"? powinieneś użyć słowa "musi"...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów