📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Prawdziwi twardziele właśnie tak pozyskują niezbędne dla zdrowych i mocnych kości minerały.
ten kolo ma kurde wzrok jak cięty samuraj, stawiam duże piwsko
ten kolo ma kurde wzrok jak cięty samuraj, stawiam duże piwsko
Kazik lepszy na YT żywego szerszenia wciągał... a szkło podobno zdrowe (o ile sie dobrze przeżuje)
mój dziadek jadł kieliszki hahaha na imprezach takie miał zęby i połykał jeszcze jak pogryzł
ktosiu napisał/a:
o tym piszesz?Kazik lepszy na YT żywego szerszenia wciągał... a szkło podobno zdrowe (o ile sie dobrze przeżuje)
Dobre ^^
dokładnie o tym "jakie dobre... jakie fajniutkie"
jakby go ujuebał to już by nie był taki szczęśliwy
jakby go ujuebał to już by nie był taki szczęśliwy
I na takich wlasnie nierobw napierdalacie studia, zeby po osiem godzin dziennie potem na nich zapierdalac . Motywujace w chuj.
23:51
23:54
23:58
Ktoś tu chyba miał zły dzień...
szysza napisał/a:
sorry... ale wypierdalaj. jak chcesz pisac -> pisz w pizdu gdziekolwiek, byle nie tu. Nie czarny humor. Pojebaly Ci sie chyba portale... Ja, wracajac z pracy, nie chce czytac takiego scierwa. Nie wchodze na dżołmonster, wlaze tutaj. Wiec kurwa mysl, co wrzucasz. nara.
23:54
szysza napisał/a:
Ty na piwo czekasz? To wypierdalaj, ale sie nie doczekasz. Kazdy debil moze te pierdoly wyszukac w necie. Ale kurwa, nie o to chodzi, zeby je TUTAJ wpierdalac. Wiec.... WON. nara. nikt nie bedzie tesknil.
P.S. Tak, dopierdol mi jakis flame.
23:58
szysza napisał/a:
I na takich wlasnie nierobw napierdalacie studia, zeby po osiem godzin dziennie potem na nich zapierdalac . Motywujace w chuj.
Ktoś tu chyba miał zły dzień...
Ano... Brak fajek, kiedy zapierdala sie 8h dziennie moze zniszczyc nawet najpiekniejszy dzien.
Raczej od jednego z nielicznych srodkow odstresowywujacych, ktore mi jeszcze zostaly, biorac pod uwage marny stan mojego portfela. Mniejsza z tym. Kazdy ma dni zle i gorsze. ^^
Jakby nie bylo - dwa poprzednie komentarze byly swiadome i przemyslane. Syf i juz. A ten to akurat sama prawda. Na takich nierobow zapierdalam i ja, i wiekszosc z was, ktorzy opuscili juz cieply kurwidolek zwany szkola. A zapierdalamy, bo tak juz skonstruowany jest swiat. I ni ma bata. Ktos zapierdala, zeby zrec szklo na jakichs filmikach mogl ktos. Ot, poezja. kcem lyterackjego nobla.
Jakby nie bylo - dwa poprzednie komentarze byly swiadome i przemyslane. Syf i juz. A ten to akurat sama prawda. Na takich nierobow zapierdalam i ja, i wiekszosc z was, ktorzy opuscili juz cieply kurwidolek zwany szkola. A zapierdalamy, bo tak juz skonstruowany jest swiat. I ni ma bata. Ktos zapierdala, zeby zrec szklo na jakichs filmikach mogl ktos. Ot, poezja. kcem lyterackjego nobla.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów