📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
kiedys to bylo co ogladac w tej telewizji, a teraz co... trudne sprawy
Nie chce nic mówić, ale większość przysłów ludowych wymyślili prostacy, którzy w życiu widzieli tylko cep i brony, nie przeczytali ani jednej książki i od rana do wieczora tyrali w polu jak popierdoleni. Dużo przysłów ludowych opiera się na oczywistościach, podobnie jak debilne teksty spod obrazków na demotywatorach. Więc do chuja, co można widzieć w przysłowiach ludowych oprócz oznak chłopstwa, prostactwa i analfabetyzmu?
But I'm still oldschool, like Atari, yo!
poza tym wspaniałe, wyczerpujące objaśnienie treści i sensu, bardzo dziękuję, wiele się nauczyłem z tego programu edukacyjnego
Dobrze, że nie jestem aż takim pierdzielem, żeby rozwodzić się nad tym, czy ludowe przysłowia są fajne czy nie. Dobranoc Państwu.
Wiatr ci nawiał liści kupę, śpij baranie chuj ci w dupę
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów