@Up Clint to mu może buty czyścić
Może i tak, ale nie róbmy z Clinta jakiejś pizdy. Facet też swoje przeżył na wojnie + zajebisty dorobek aktorski, który "hodował" pokolenia mężczyzn, a nie pizd.
internetowi wojownicy napierdalają na sadolu na lewactwo zapominając, że właścicielem jest lewak, który trzepie na nich siano. tyle wygrać.PeterGriffin, A czy ja mam ból dupy..? Chodzi mi o to co się z tym krajem stało, co się z ludźmi stało.
Wyraziłem swoją opinię, która jeśli Cie gówno obchodzi to mogłeś nie analizować, a napisałem to dla tych co jednak się jeszcze interesują co się dzieje w tym kraju, którzy jeszcze nie mają wyjebane, a nie do tych co dopiero jak krzywda spotyka to dopiero wtedy rozumieją treść.
No...Tak w tekscie przeczytalem ze masz, jezeli dajesz swoja opinie na forum...Na ktorym kazdy moze skomentowac to licz sie ze nie kazdy moze sie liczyc z twoje opinia - "Wolnosc slowa" jest niby w Polsce, tak? Czepiles sie komputerow czy tam telefonow...Powiedz mi jeszcze ze tych dwoch rzeczy nie masz...Zapytalem sie grzecznie co robisz zeby ten kraj zmienic i dalej mi nie odpisales
Dlatego w przyszłym roku trzeba głosować na ONR ;] nie,na jebany pis czy po jedni i drudzy siebie warci, sld już się nie liczy także nawet nie ma co o nich wspominać,trzeba nowych,świeżych ludzi z poprawnymi poglądami,którzy odbudują Polskę,przemysł i gospodarkę!
dobrze prawisz ale ONR to ruch społeczny a nie partia polityczna
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów