Jebać wyborców Tuska potulnego kundla Merkel.
patorjk.com/text-color-fader/Kiedyś stereotypem były karteczki na żywność i praca dla każdego obywatela, a teraz mamy stereotyp spasionego typa oblepionego w rzep i brud siedzącego 24/7 przed pc bez życia, a no i z każdym rokiem każdy ma coraz bardziej wyjebane na to co się dzieje w tym kraju, a pamiętajcie kiedyś walczono za ten kraj, przelewano krew, a teraz by nas mandżukuo podbiło, gdyby nie przestało istnieć po II wojnie światowej. Teraz gdyby wybuchła wojna każdy by stwierdził, że ma wyjebane, a tak przynajmniej potrafię wywnioskować po dzisiejszym społeczeństwie, i to chyba każdego kraju i nawet już kurwa ciapaki mają więcej odwagi i chęci poświęcenia dla swojego celu i dążą do czegoś, choć to do czego dążą jest pojebane, ale to taki przykład, że nawet brudy mają więcej jaj niż my teraz, ale też mają dość mało w głowie, ale potrafią walczyć (wiem strzelać to za chuja nie potrafią i są fanatykami).
Odłamkowym ładuj!Szkoda, że już takich ludzi nie ma, a szczerze powstało pokolenie popierdolców, leni, dzieci, które bez pc i telefonów by nie przeżyły i takie jest z 70% społeczeństwa w Polsce, i w ogóle na świecie i nie dotyczy tylko dzieci, ale i dorosłych
Kiedyś stereotypem były karteczki na żywność i praca dla każdego obywatela, a teraz mamy stereotyp spasionego typa oblepionego w rzep i brud siedzącego 24/7 przed pc bez życia, a no i z każdym rokiem każdy ma coraz bardziej wyjebane na to co się dzieje w tym kraju, a pamiętajcie kiedyś walczono za ten kraj, przelewano krew, a teraz by nas mandżukuo podbiło, gdyby nie przestało istnieć po II wojnie światowej. Teraz gdyby wybuchła wojna każdy by stwierdził, że ma wyjebane, a tak przynajmniej potrafię wywnioskować po dzisiejszym społeczeństwie, i to chyba każdego kraju i nawet już kurwa ciapaki mają więcej odwagi i chęci poświęcenia dla swojego celu i dążą do czegoś, choć to do czego dążą jest pojebane, ale to taki przykład, że nawet brudy mają więcej jaj niż my teraz, ale też mają dość mało w głowie, ale potrafią walczyć (wiem strzelać to za chuja nie potrafią i są fanatykami).
Ojojo. Czuje ze masc na bol dupy bedzie potrzebna. Jestes czescia tego systemu, powiedz mi co ty takiego robisz zeby to zmienic? Piszesz komentarze na sadisticu?
Dyplom w połowie po hebrajsku. Chuj mu w dupę
"x" w nicku. Chuj ci w pysk.
Wyraziłem swoją opinię, która jeśli Cie gówno obchodzi to mogłeś nie analizować, a napisałem to dla tych co jednak się jeszcze interesują co się dzieje w tym kraju, którzy jeszcze nie mają wyjebane, a nie do tych co dopiero jak krzywda spotyka to dopiero wtedy rozumieją treść.
zexomatic, Polska nadal jest, ale nie jest tym samym co była wcześniej, bo jest ruchana przez eu zupełnie jak przez te 40 lat komuny przez rusków, ale mimo tego istniejemy, i może gospodarki nie mamy i tu masz rację, ale to przez nasz rząd, połowa komunistów i reszta faszystów. Po prostu zero wyboru przez naszą kochaną demokracje i złodziei w rządzie.