Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lysymisio6969 Dzisiaj 13:30 3
Alonso napisał/a:

Poszedł nawracać na gej paradzie??
To tak jakby w sobotni wieczór namawiał ludzi w klubach, żeby nie pili alkoholu.

z alkoholem miałby większe szanse..
Zgłoś
zn506 Dzisiaj 13:30 3
janusz_biznesu napisał/a:

ozostał w szpitalach psychiatrycznych?

CI którzy sprzeciwiają się gwałceniu dzieci, promowaniu dewiacji, islamizacji. Schizofrenia bezobjawowa. Albo wiezienie albo psychiatryk.

[ Dodano: 2024-11-22, 13:32 ]
Popatrzcie na ich twarze - obłęd wypisany. I dziś tacy dyktują normalnym jak mają żyć.
Zgłoś
Siriuz Dzisiaj 13:35 3
leonidkacap napisał/a:

i oni walczą o równość i tolerancję kurwa sam o mało co nie rozjebałem laptopa

Oceniajmy za czyny a nie słowa. Ta tęczowa hołota to zwyczajni faszyści. Nowomowa i ruchanie pojęć jest standardową praktyką marksistów.
Zgłoś
elim Dzisiaj 14:28 2
To jest chyba ta "modern audience" dla której robią teraz te wysrywy pokroju Dragon Age Veilguard, Concord, Dustbron, Unknown 9, Star Wars Outlaws, itd., w których specjalnie wstawia się obrzydliwe osobopostacie żeby ci nieliczni którzy w nie grają mogli się z nimi identyfikować.
Zgłoś
Seymouro1908 Dzisiaj 14:42 3
Nie miałbym nic przeciwko jakby tam spadła jakaś zbłąkana bombka od kozojebców.
Zgłoś
azerbah Dzisiaj 14:45 3

Zgłoś
zipi Dzisiaj 14:58
kaziolord napisał/a:

Obrzydliwe skurwysyny

jestem ciepły ale jak widze te wybryki natury które przez całe zycie robią z siebie ofiary bo są jebanymi nieudaniczkami zyciowymi, to serio.
Zgłoś
drakasraka Dzisiaj 14:59 3
piękni kolorowi ludzie, do wora i do rzeki z nimi
Zgłoś
Wiewór Dzisiaj 15:03 1
Na sadolu jesten okreslany mianem lewaka. Jestem tolerancyjny ale moja tolerancja sie konczy gdzie sa pojebancy z lgbt.
To jest kurwa pierdolona zaraza.
Zgłoś
ludlu Dzisiaj 15:08 1
I jak to coś tolerować.
Zgłoś
PsiFiut Dzisiaj 15:08 1
Gdy widzę zgraje lewactwa konfrontujące się z przeciwnikami, to przychodzi mi zawsze na myśl orszak Białej Wiedźmy mordujący Aslana.
Zgłoś
Aonoyoru Dzisiaj 15:15
Klechy i lewacy to jak dla mnie jedni warci drugich.

Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Zgłoś
Cantakawah Dzisiaj 15:22 3
Zauważyliście jak obleśne są te kurwa podciepy wszystkie ? podobnie jak niebiali . ależ musi tam jebać od tego łoju , potu , szczyn i gazów gnilnych i fermentacyjnych , kiedy te ulane cielska się ruszają . sram na nich kupę frontalnie .
Zgłoś
Yolanda Dzisiaj 15:29
kaziolord napisał/a:

Obrzydliwe skurwysyny

A te LGBty to jeszcze gorsze.
Zgłoś
Teutonic Dzisiaj 15:36 1
Zakład Oczyszczania Miasta chyba miał wolne
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem