Chciałem dodać to do działu "fekalia" lecz nie wiem czy materiał nie jest za mocny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zjazd sadistic? Czemu nie w piwnicy?
Jeśli oni wszyscy są tutaj, to kto pozostał w szpitalach psychiatrycznych?
Poszedł nawracać na gej paradzie??
To tak jakby w sobotni wieczór namawiał ludzi w klubach, żeby nie pili alkoholu.
To tak jakby w sobotni wieczór namawiał ludzi w klubach, żeby nie pili alkoholu.
To wszystko są marionetki systemu. Ludzie o mentalności (popieram to co się aktualnie popiera) to dla mnie zera!
sadistic.pl/mianuje-cie-homokomandosem-vt547378,15.htm6074848
sadistic.pl/zwolennicy-bidena-albo-trumpa-jeden-chuj-vt573428.htm6414790
sadistic.pl/mianuje-cie-homokomandosem-vt547378,15.htm6074848
sadistic.pl/zwolennicy-bidena-albo-trumpa-jeden-chuj-vt573428.htm6414790
OpenStreetMaps napisał/a:
To wszystko są marionetki systemu. Ludzie o mentalności (popieram to co się aktualnie popiera) to dla mnie zera!
Cieszy mnie to że są tacy ludzie jak ty co wiedzą co jest 5
Mam wrażenie że 95% ludzi nadal śpi
Manolito666 napisał/a:
Jeśli oni wszyscy są tutaj, to kto pozostał w szpitalach psychiatrycznych?
Fanatycy religijni hehe
i oni walczą o równość i tolerancję kurwa sam o mało co nie rozjebałem laptopa
Alonso napisał/a:
Poszedł nawracać na gej paradzie??
Kilkaset lat temu ci co stawali się obiadem, bo chcieli nawracać dzikie ludy, zostawali świętymi... Może jemu też się pomysły na siebie skończyły?
kaziolord napisał/a:
Obrzydliwe skurwysyny
Dokładnie! 😇
Ale według mnie te rozwydrzone tęczowe bachory niewiele lepsze... 🥳
Jednych i drugich wyebałbym w kosmos 🚀🤭
pierdolone lewacko tęczowe spierdoliny. Na tych teczowych marsza IQ uczestników nie przekracza 90 punktów ! Ha tfu !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów