Nie znalazłem, materiał nie mój.
Nie znalazłem, materiał nie mój.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gówno prawda, już Ci się mózg zlasował od walenia konia. Wkręcaj sobie dalej, że będąc wzorcowym katolem poruchasz. Śmiem twierdzić, że mniej niż 0.00001 % społeczeństwa swój pierwszy orgazm miało po ślubie (jak nakazuje biblia). Śmiem twierdzić również, że religia jest przyczyną zaciemnienia i zacofania społeczeństwa ergo wyboru władz w naszym kraju i ogólnej wszechobecnej chujni (wszak 85+% naszych rodaków to katolicy). Kolejna Twoja chujowa teza, to ta że katolicy się lepiej rozmnażają. Jeżeli tak, to zazwyczaj rozmnażają się grzesząc, będąc tym samym hipokrytami, a nie katolikami. Przestrzegajcie wszystkich swoich nakazów i zakazów to ocipiejecie.
Wszechobecną chujnie zapewnili nam wzorcowi ateiści-ZSRR i PZPR. Katolicy nigdy do końca przestrzegali wszystkich zasad, ale w naszej kulturze nie było miejsca na pedałów i ciot walących konia w domu u mamy. Dlatego każdy facet w pewnym wieku musiał mieć żonę i dużo dzieci i dlatego też muslimy nie dawały nam rady aż do XX w. Teraz pedalstwo i lewactwo zżera Europę. Pełno jest pizd, które nic w życiu nie osiągną, co najwyżej hemoroidy od ruchania w dupę przez kolegów, a strach przed walką w obronie naszej cywilizacji i ciotowatość próbuje się nazywać tolerancją. Przez takie szmaty ten kontynent umiera
Wszechobecną chujnie zapewnili nam wzorcowi ateiści-ZSRR i PZPR. Katolicy nigdy do końca przestrzegali wszystkich zasad, ale w naszej kulturze nie było miejsca na pedałów i ciot walących konia w domu u mamy. Dlatego każdy facet w pewnym wieku musiał mieć żonę i dużo dzieci i dlatego też muslimy nie dawały nam rady aż do XX w.
Po 1- fajnie, że nie używasz absurdalnych podwójnych zaprzeczeń. To się ceni
Po 2- jak widać, zanim było pedalstwo i lewactwo zrobiła się chujnia, więc nie można ich obarczać winą, ergo sam sobie przeczysz.
Po 3- jest to temat rzeka- kto, co, gdzie i dlaczego jest taka chujnia. Składa się na to wiele czynników, między innymi przyczynił się do tego kościół, (choć nie umniejszając zrobił też wiele dobrego) pełen hipokryzji, kreujący zacofanie w społeczeństwie (ileż to osób, naukowców, wynalazców, spalono, bądź próbowano spalić na stosie za podważanie nauki kk, innowacje i rozwijanie nauki?) i to jest fakt, a nie moja opinia. Z resztą po części się zgadzam, ale jak powszechnie wiadomo, dalsza polemika na te tematy nie ma zupełnie sensu więc pozdrawiam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów