Nie znalazłem, materiał nie mój.
Nie znalazłem, materiał nie mój.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ale z drugiej strony to z sensem mówi
...no i przy okazji lekko pierdolniety
a my biedni grzesznicy, biedni i słabi.... - ja pie**ole....skutki katowskiej indoktrynacji "jesteś gównem, grzesznym gównem, pójdziesz do piekła"
Taki muslim czy nawet katolik przynajmniej wie, że jest gównem i stara się, zakłada rodzinę itd., a takie ateistyczne ścierwo zadowolone z siebie napierdala w biedrze by zarobić na trawę, mieszka ze starymi i wali konia do końca życia nie zaznawszy nigdy smaku cipki. Każdą ideę można wyśmiać, ale życie bez nich to zwykła wegetacja prowadząca do upadku nie tylko człowieka ale i całych cywilizacji, dlatego europa zamienia się powoli w emirat
Jaka kurwa apokalipsa!? Toż to raj, kurwa!!!
Taki muslim czy nawet katolik przynajmniej wie, że jest gównem i stara się, zakłada rodzinę itd., a takie ateistyczne ścierwo zadowolone z siebie napierdala w biedrze by zarobić na trawę, mieszka ze starymi i wali konia do końca życia nie zaznawszy nigdy smaku cipki. Każdą ideę można wyśmiać, ale życie bez nich to zwykła wegetacja prowadząca do upadku nie tylko człowieka ale i całych cywilizacji
Gówno prawda, już Ci się mózg zlasował od walenia konia. Wkręcaj sobie dalej, że będąc wzorcowym katolem poruchasz. Śmiem twierdzić, że mniej niż 0.00001 % społeczeństwa swój pierwszy orgazm miało po ślubie (jak nakazuje biblia). Śmiem twierdzić również, że religia jest przyczyną zaciemnienia i zacofania społeczeństwa ergo wyboru władz w naszym kraju i ogólnej wszechobecnej chujni (wszak 85+% naszych rodaków to katolicy). Kolejna Twoja chujowa teza, to ta że katolicy się lepiej rozmnażają. Jeżeli tak, to zazwyczaj rozmnażają się grzesząc, będąc tym samym hipokrytami, a nie katolikami. Przestrzegajcie wszystkich swoich nakazów i zakazów to ocipiejecie.
Taki muslim czy nawet katolik przynajmniej wie, że jest gównem
Hmm samobój?
Taki muslim czy nawet katolik przynajmniej wie, że jest gównem i stara się, zakłada rodzinę itd., a takie ateistyczne ścierwo zadowolone z siebie napierdala w biedrze by zarobić na trawę, mieszka ze starymi i wali konia do końca życia nie zaznawszy nigdy smaku cipki. Każdą ideę można wyśmiać, ale życie bez nich to zwykła wegetacja prowadząca do upadku nie tylko człowieka ale i całych cywilizacji, dlatego europa zamienia się powoli w emirat
co ty pierdolisz ?
to właśnie przez wpajanie ludziom, że są nikim, że są gównem tak wiele zła i biedy jest na świecie....bo skoro jestem nikim to i tak nic nie osiągnę więc po co się starać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów