📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szacun za takie zachowanie, nie robi z siebie gwiazdy by wszędzie gibać się limuzyną z szoferem. Potrafi jak normalny człowiek jeździć komunikacją miejską i kulturalnie ustąpił miejsca. Nie jedna pseudo gwiazda powinna się tego nauczyć.
No ok. Ale co to tutaj robi?
Jeszcze jakby chociaz chuja wyciagnal i zamachal kamerzyscie to moze ktos by sie usmiechnal, ale takie cos?
Zamiast piwa szczyny.
Jeszcze jakby chociaz chuja wyciagnal i zamachal kamerzyscie to moze ktos by sie usmiechnal, ale takie cos?
Zamiast piwa szczyny.
jeremyirony napisał/a:
No ok. Ale co to tutaj robi?
Zamiast piwa szczyny.
Przyjacielu... "Co on tutaj robi?" Ten Pan jedzie metrem, którego w życiu na oczy jeszcze nie widziałeś. To taki pociąg, tylko przeważnie jeździ pod ziemią!. Przy okazji bywa kulturalny, czego Tobie akuratnie brakuje. No i jednym szczerze się martwię... Naprawdę tak Ci brakuje chuja? Teraz chyba już wiem, dlaczego z trzech kolorów, które rozróżniasz, dwa to pedalski i chujowy.
Pozdrower
BrunerOvned napisał/a:
Przyjacielu... "Co on tutaj robi?" Ten Pan jedzie metrem, którego w życiu na oczy jeszcze nie widziałeś. To taki pociąg, tylko przeważnie jeździ pod ziemią!. Przy okazji bywa kulturalny, czego Tobie akuratnie brakuje. No i jednym szczerze się martwię... Naprawdę tak Ci brakuje chuja? Teraz chyba już wiem, dlaczego z trzech kolorów, które rozróżniasz, dwa to pedalski i chujowy.
Pozdrower
Naucz sie czytac, gamoniu. Najlepiej ze zrozumieniem.
Wstał bo murzyn usiadł obok, zamaskował to ustąpieniem miejsca żeby nie było przypału.
Chyba gupio mu się zrobiło jak zobaczył kamerę. Pewnie nie przyzwyczajony do kamer.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów