18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
M................f 2016-11-06, 2:17 31
Sobota, 2:30 w nocy, a ja oglądam typa robiącego kebaba na jakimś chujowym portalu...Już nie pamiętam dnia, w którym przegrałem w życie.
Zgłoś
c................s 2016-11-06, 2:39 160
@up
Sadistica to Ty szanuj.
Zgłoś
Liton 2016-11-06, 3:08
Może w ogóle wrzućcie tu pół Youtube'a? Są dużo śmieszniejsze filmiki na tym kanale.
Zgłoś
Mmanius 2016-11-06, 3:09 9
Masterof napisał/a:

Sobota, 2:30 w nocy, a ja oglądam typa robiącego kebaba na jakimś chujowym portalu...Już nie pamiętam dnia, w którym przegrałem w życie.

Niedziela ty ciulu a nie sobota
Zgłoś
kowal86 2016-11-06, 3:23 1
* Masterof
Ja to robie o 03:34
Zgłoś
czarnykun 2016-11-06, 8:43 3
Jak to jest, że z takiej paskudnej krowy powstaje takie piękne mięsko? Wygląda zajebiście, nie dałbym chyba rady pierdolić się dalej z tymi sosami i bułką, mając obok siebie taką piramidę wołowinki.
Zgłoś
Dreamer 2016-11-06, 11:56 12
Ja pierdole, byłem tak skuty, że nawet nie pamiętam, że to dodałem. Opis też dojebałem pierwsza klasa
Zgłoś
Butter 2016-11-06, 12:24 22
Zgłoś
exfon 2016-11-06, 12:58
@czarnykun
No widzisz, a jak ja pochodzę z wioski i większość życia zajmowałem się krowami, to jakoś mi smutno jak pomyślę, że mogę mieć swoją własną krowę na talerzu.
Za to wieprzowinę czy kurczaka mogę wpierdalać na okrągło.
Zgłoś
jinrey 2016-11-06, 14:08 2
Wkurwił mnie koleś...

"Araby" dały nam matematyke? astronomię?
- koleś jest mocno niedoedukowany!

Tak jak ruscy do momentu przejęcia Polskich uniwersytetów nie mieli uczonych,
tak samo araby do momentu kiedy greccy uczeni dla nich pracowali nie mieli
inteligencji...
Zgłoś
zonk 2016-11-06, 15:23
W sumie opierdoliłbym kebsa.
Zgłoś
A................r 2016-11-06, 16:06
Kebab Allahuakbarski to jest z dynamitem w środku, to jest po prostu kebab domowej roboty.
Zgłoś
snik0 2016-11-06, 17:03 2
jinrey napisał/a:

Wkurwił mnie koleś...

"Araby" dały nam matematyke? astronomię?
- koleś jest mocno niedoedukowany!

Chodzi mu o cyfry arabskie trolu jebany

Zgłoś
vihura 2016-11-07, 11:57
Chyba bardziej gyros niż kebab...

Widzisz i nie grzmisz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów