Gdyby zrobiła mu jeszcze loda, to piekłoby ją czwarty raz. I piąty... ja pierdolę, w tym cyklu ten kebab mógłby piec ją do końca życia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Gdyby zrobiła mu jeszcze loda, to piekłoby ją czwarty raz. I piąty... ja pierdolę, w tym cyklu ten kebab mógłby piec ją do końca życia.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Skąd to zajebałeś? Chyba, że własne - ale jak coś też możesz podać żródło
Swoją drogą.. dupę trzeba myć !
Swoją drogą.. dupę trzeba myć !
Mojoo napisał/a:
drogie panie, myjcie dupy przed analem:P
Myślisz, że stukając damę z umytą dupą nie wyciągniesz z odbytu fiuta w czekoladzie? Tu jest lewatywa potrzebna!
Mycie dupy wzmacnia tylko efekty estetyczne i lepiej widać odczyny po wpierdoleniu kilku klapsów
nigdy nie miałem czekoladowego wacunia po analu. piwko za opis tematu!
@up donRafael
więc albo nie uprawiałeś analu, albo masz w chuj krótkiego, albo twoja dziewczyna robi sobie lewatywy wężem od prysznica.
więc albo nie uprawiałeś analu, albo masz w chuj krótkiego, albo twoja dziewczyna robi sobie lewatywy wężem od prysznica.
606 napisał/a:
@up donRafael
Ostatecznie, możliwe, że to on zawsze się wypinał.
jakby nie miała pizdy jak wiadro było by okej
mejsidz, czekałem tylko na taki tekst wystarczy mieć zadbaną dziewczynę.
- zobacz wygląda jakby jadł makowiec...
- eeee nie, on po prostu robił laskę facetowi , który dymał faceta, który jadł makowiec...
- eeee nie, on po prostu robił laskę facetowi , który dymał faceta, który jadł makowiec...
BrunerOvned napisał/a:
Myślisz, że stukając damę z umytą dupą nie wyciągniesz z odbytu fiuta w czekoladzie? Tu jest lewatywa potrzebna!
Mycie dupy wzmacnia tylko efekty estetyczne i lepiej widać odczyny po wpierdoleniu kilku klapsów
właśnie to miałem na myśli poprzez mycie dupy. Lewatywa drogie panie, na hardzie nawet był raz film jak się przygotować do anala, prezentowany przez jakąś cizie, szukajcie a znajdziecie:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów