Może to jakieś specjalne zamówienie? Hot-Fish-Dog? Jakiś nowy gatunek. Obcy z innego świata.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobrze, że nie żydówka... wtedy byłby z sosem czosnkowym
czy to aby nie jest ustawione? Trzeba być nieźle pojebanym aby odpierdalać takie gówno... a tym bardziej przed kamerą to już całkiem dojebany dałn tylko mógł coś takiego odjebać
PabloEskobar napisał/a:
Dobrze, że nie żydówka... wtedy byłby z sosem czosnkowym
Widać kolega doświadczony, pozazdorścić.
Jak przychodzi ktoś 5 minut przed zamknięciem to co zrobisz
Szkoda, że się nie złamała...
wtedy by wsadziła w dupe
Jak bym mugł to tylko takie bym zamawiał
Poza tym wielkie cos . Ja tam lubie wkładac laskom na imprezach kieliszki w pupe lac do nich alko brac nosem glęboki wdech zeby zapach zadzialał a potem ustami wyciagam kieliszek. Według mnie nic wielkiego i sama frajda . Mnie kreci ale kazdy lubi co innego
Poza tym wielkie cos . Ja tam lubie wkładac laskom na imprezach kieliszki w pupe lac do nich alko brac nosem glęboki wdech zeby zapach zadzialał a potem ustami wyciagam kieliszek. Według mnie nic wielkiego i sama frajda . Mnie kreci ale kazdy lubi co innego
@up
Sugerując się twoją fantastyczną polszczyzną, jedyne imprezy na których mogłeś być to kinderbale o ile mamusia by ci pozwoliła.
Wejdź proszę pod ten link: sadistic.pl/usun_konto.htm, i po usunięciu konta nawet nie śmiej tu więcej wracać, maluchu.
Sugerując się twoją fantastyczną polszczyzną, jedyne imprezy na których mogłeś być to kinderbale o ile mamusia by ci pozwoliła.
Wejdź proszę pod ten link: sadistic.pl/usun_konto.htm, i po usunięciu konta nawet nie śmiej tu więcej wracać, maluchu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów