Napiwku raczej nie będzie ...
Napiwku raczej nie będzie ...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie popłacz sie
A co mają robić? Przecież te gruba świnia specjalnie się na końcu wyjebala żeby wyszło, że to wypadek. Nie potrafiła swoimi racicami utrzymać to ma za swoje. Kierownik powinien ja wyjebać i dać dozywotni zakaz wyjadania resztek że śmietnika
Przecież widać, że facet z brodą miał wystawioną nogę, potknęła się o nią, a ten chujek w ogóle zero widzenia perspektywicznego i tego przeszczepu nie schował. Wszystko poleciało... a poleciało przede wszystkim dlatego, że niektórzy pojebani pracodawcy i managerzy wymyślają rzeczy nie do zrobienia... np. noszenie tak wielkiej tacy (patera jest do wystaw, a nie do noszenia po restauracji) pełnej zup, piwa czy czegokolwiek innego na 3, dosłownie trzy palce. No ale kelner/ka musi mieć palce z tytanu, dupę ze stali i mieć wyjebane w prawiczków z sadola
Aż mi się płakać chce ze śmiechu z waszych komentarzy. Każdy z was by bogu dziękował za to, że jakakolwiek kobieta go chciała, zwłaszcza robotna, a tak... tylko Renia Rączkowska z domu Dłoń - oto wasza dama, was wszystkich.
Przecież widać, że facet z brodą miał wystawioną nogę, potknęła się o nią, a ten chujek w ogóle zero widzenia perspektywicznego i tego przeszczepu nie schował. Wszystko poleciało... a poleciało przede wszystkim dlatego, że niektórzy pojebani pracodawcy i managerzy wymyślają rzeczy nie do zrobienia... np. noszenie tak wielkiej tacy (patera jest do wystaw, a nie do noszenia po restauracji) pełnej zup, piwa czy czegokolwiek innego na 3, dosłownie trzy palce. No ale kelner/ka musi mieć palce z tytanu, dupę ze stali i mieć wyjebane w prawiczków z sadola
żadnej nogi tam nie widać, może zamiast pisać komentarze to byś wstała i po sobie posprzątała
Aż mi się płakać chce ze śmiechu z waszych komentarzy. Każdy z was by bogu dziękował za to, że jakakolwiek kobieta go chciała, zwłaszcza robotna, a tak... tylko Renia Rączkowska z domu Dłoń - oto wasza dama, was wszystkich.
a w jakiej knajpie chodzisz z tacą?
Dlaczego jedynym argumentem za kobietami, który podajesz jest seks? Czyżbyś wiedziała, że kobiety do niczego innego się nie nadają? Skoro ta pani wyjebała się z tacą, niech zmieni branżę, bo w tej, jak widać, nie jej idzie...
A wszyscy siedzą jak te pizdy i albo nic nie widza albo głupie uśmieszki pod nosem jakie to kurwa ludzkie
A wszyscy siedzą jak te pizdy i albo nic nie widza albo głupie uśmieszki pod nosem jakie to kurwa ludzkie
Jakby brała po talerzu na raz to nic by się nie stało, może ny też schudła, teocheby się więcej nachodziła
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów