Napiwku raczej nie będzie ...
Napiwku raczej nie będzie ...
a) zmieścić na nich dużo talerzy z jedzeniem
b) łatwo złapać środek ciężkości
Gdy się dojdzie do wprawy, to włada się tymi paterami intuicyjnie, podświadomie i przestajesz na nie zwracać uwagę. Tylko wina nie lubiłem na tym nosić oraz kieliszków z winem i szampanem. A z talerzami z zupą, drugim mogłem biegać.
KamykA wszyscy siedzą jak te pizdy i albo nic nie widza albo głupie uśmieszki pod nosem jakie to kurwa ludzkie
A co mieli by kurwa zrobić, zlizywać te żarło z podłogi?
A wszyscy siedzą jak te pizdy i albo nic nie widza albo głupie uśmieszki pod nosem jakie to kurwa ludzkie
Taki świat, takie czasy. Przynajmniej telefonów nie zaczęli wyciągać, więc kultura jakaś jest.
Byłem kelnerem, i patery do noszenia jedzenia są tak wielkie, by:
a) zmieścić na nich dużo talerzy z jedzeniem
b) łatwo złapać środek ciężkości
Gdy się dojdzie do wprawy, to włada się tymi paterami intuicyjnie, podświadomie i przestajesz na nie zwracać uwagę. Tylko wina nie lubiłem na tym nosić oraz kieliszków z winem i szampanem. A z talerzami z zupą, drugim mogłem biegać.
widziałeś tą spasioną lochę co tacę niosła?
przecież ona ma płynny środek ciężkości.
To cie zwalniam.
A wszyscy siedzą jak te pizdy i albo nic nie widza albo głupie uśmieszki pod nosem jakie to kurwa ludzkie
Ja bym się w głos zaśmiał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów