📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
moja stara potrafi lepiej... wystarczy ze wyjedzie na warszawską i takim slalomem między dołkami jeździ ze ten koleś to by ze wstydu się schował i skasował filmiki z yt
Kurwa nie możecie wrzucać sobie filmików z tym całym Kenem do jednego wątku i tam się onanizować... Nowy watek zróbcie dopiero jak w coś przypierdoli.
dobryy!! pierwszy filmik na sadi ktory ogladalem 8 minut i nie wylaczylem w polowie!!
Trzyma w napieci jak Gumisie
Trzyma w napieci jak Gumisie
Dla mnie super!
lesiot napisał/a:
Kurwa nie możecie wrzucać sobie filmików z tym całym Kenem do jednego wątku i tam się onanizować... Nowy watek zróbcie dopiero jak w coś przypierdoli.
Przypierdolił w 1:25
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów