Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mało kurwa wątków jest z tym całym Kenem?
Onanizujcie się nad nim w jednym wątku...
Poza tym... co obchodzi statystycznego użytkownika sadistica, że były Barbie umie jeździć autkami z zestawów właśnie z Barbie.
4.9. Przed rozpoczęciem nowego wątku, Użytkownik powinien upewnić się, że dana treść nie pojawiła się jeszcze w serwisie Sadistic.pl. Powtarzające się wątki (tzw. ,,duble") będą usuwane. Użytkownik, który odkrył ,,dubla" powinien wpisać w wątku link do jego poprzednika. Powiązane tematycznie materiały należy dodawać do istniejących już wątków.
Mało kurwa wątków jest z tym całym Kenem?
Onanizujcie się nad nim w jednym wątku...
Poza tym... co obchodzi statystycznego użytkownika sadistica, że były Barbie umie jeździć autkami z zestawów właśnie z Barbie.
gtfo
Czuć klimat tak więc zasłużone piwo z pianką na 2 palce, czy jak tam było...
@lesiot
link or gtfo
Masz:
sadistic.pl/ken-block-ford-fiesta-2011-ix-2010-vt50874.htm
a nawet
sadistic.pl/tag/block
gościu dobrze jeździ, ale dobrze przygotowane auto to większa połowa sukcesu. ja jako zwykły obywatel ze zwykłym autem z napędem na tylną oś raczej bym nie potrafił tego zrobić. po pierwsze nie mam gdzie, a po drugie, samochód z 650KM, zajebistym ręcznym, skrzynią typu dsg i twardym zawieszeniem rajdowym próbowałbym i po jakimś czasie opanowałbym sztukę perfekcyjnego prowadzenia. pewnie większość z nas dałaby radę. nic specjalnego w tym "szoł" nie widzę.
Tak tak a te 650KM to chyba napędzane przez kanadyjskie wiewiórki:)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów