📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I to się nazywa dopiero kultura małżeńska, nie to co w zaściankowej Polsce.
MgrMajster napisał/a:
I to się nazywa dopiero kultura małżeńska, nie to co w zaściankowej Polsce.
Tak, bo w Polsce wszyscy są grzeczni i nie istnieje u nas coś takiego jak 'przemoc w rodzinie'
Weź ty się jebnij w ten swój łeb.
TB303 napisał/a:
Tak, bo w Polsce wszyscy są grzeczni i nie istnieje u nas coś takiego jak 'przemoc w rodzinie'
Różnica polega na tym, że u Nas się trafiają jakieś pojedyncze, patologiczne przypadki, a u nich to jest wręcz tradycja narodowa...
MaszAyahuaskę napisał/a:
Różnica polega na tym, że u Nas się trafiają jakieś pojedyncze, patologiczne przypadki, a u nich to jest wręcz tradycja narodowa...
Nie zaprzeczam, bo to fakt, który zna każdy normalny człowiek. Jednak chodziło mi głównie o samą skrajność, którą posłużył się autor postu.
w chatce z gówna „glory hole“ odkrył
Musi ją bardzo kochać! Włożył w to batożenie tyle wysiłku! Aż się zasapał! Przecież to prawie praca! Najbardziej znienawidzona czynność przez negrów!
Cytat:
Nie zaczaiłeś nawet, że to ironia? Mająca na celu przede wszystkim podkreślenie tego ubogacenia kulturowego, które funduje Europie Merkelowa?
Podpiszę się również pod postem MaszAyahuaskę, u nich to wręcz kultura z pokolenie na pokolenie, przekazywane wzorce, u nas patologia, a nie rutyna codzienna.
Także, ogarnij się i wróć do bicia żony.
lepianka z gówna była nieposprzątana, to się chłop wkurwił, nie ma co się dziwić
Będzie bardzo szczęśliwa, łobuz kocha najbardziej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów